Hledám fotografa na svatbu v Praze, cena max. 2000 Kč

hledam fotografa v Praze cena max 2000 , nizsi cena je vyhodou
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsi měla napsat časový rozsah, jak dlouho si to představuješ, ale za takovouhle cenu ti to udělá nějaký známý, ale fotograf asi nee :-S
Odpovědět
obávám se, že profíka v Praze za takovou cenu...leda po známostech
Odpovědět
já jsem teda z jihu Čech a mám objednaný jen základní balíček - tzn. vystupování z auta před radnicí, obřad a společné foto po obřadu (cca 2 hodiny focení); a platím 3.500. Myslím, že za tuhle cenu opravdu nikoho neseženeš.
Odpovědět
To je vtip? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme z prahy, hledali jsme fotografa i přes známého na celý den by nás to stálo 5tisíc, nakonec jsme našli kamaráda, co se focením živí a máme to zadarmo, takže jedině opravdu nějakého známého, jinak profík za takovou cenu, to by asi ty fotky nestáli za nic
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych že nemáš moc šance, možná vám za tuhle cenu udělá nějakej amatér 10 fotek na obřadu. Poptej se po známých, třeba někdo někoho zná a udělá vám cenu.
Odpovědět
taky myslím, že pokud to nebude známý, je to bez šance...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je Vaše svatba mimo svatební sezonu (červen-říjen) a jste ochotna nechat si při poobřadovém či podvečerním focení pomalovat sytými barvami Vaše šaty (či jinou záludnost, kterou bych vymyslel), abych získal netradiční fotografie, jsem ochoten Vám svatbu za danou cenu nafotit. (nabídku myslím vážně, bez ironie)
Odpovědět
Profilova fotka
nooo, dost nereálná. cena. Musíš si představit, že v té ceně není jen focení, ale následné třídění, úprava. A potom, co jsem viděla, jak naše fotografka kolem nás celý den lítala, bylo jí jedno, že se ušpiní, namočí, atd., ale šlo jí hlavně o dobré záběry, tak 9000Kč co jsme platili vidím jako hodně dobrou. A fotky máme fakt nádherné. Zrovna fotograf je osoba, na které se nedá šetřit, protože jsou to právě fotky, na které se pak můžete dívat. Za tu cenu co jsi dala, dej radši na něco jiného a nech se fotit příbuzným.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?