Hledam fotografa na svatbu 18.7. 2015 na vysehrade. preferujeme totky zachycujici momentky:)

Prosim poradte nekoho, potrebujeme fotografa tak na 2 hodinky. Poznate nekoho, kdo stavi vlastni portfolio A je sikovny? Nekoho, kdo by byl ochotny nas vyfotit za skutecne dobrou cenu? (Moje predstava je tak 2-3tisic ) pokud by se nekdo nasel napiste mi prosim, dekuji. Prilladam nase 2 fotky z dovolene.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, máte moc krásné fotografie. Váš termín mám prozatím volný, s cenou se s přehledem vejdu. Momentka je v mé tvorbě velmi důležitá, často si všímám i věcí mimo hlavní děj, např. u obřadu fotografuji i rodiče sledující obřad a jejich reakce, snažím se být co nejvíce vnímavá. Ohledně inscenovaného portrétu novomanželů se uzpůsobuji danému páru a vymýšlím pózy nebo vytvářím vlastnoruční rekvizity podle toho, koho fotím. Nejsem stoupenec osvědčené klasiky, ale vždy se snažím něco zajímavého vymyslet :o). Do sz Vám ještě pošlu ceník a info.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolte mi jen malou poznámku. Fotky z dovolené máte od profíka z největších. David je můj oblíbený kolega. Není škoda spokojit se s amatérskou prací ve váš velký den? Protože tak jak fotí on, vás nikdo za 3 tisíce nevyfotí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Peťa Vám to napsala moc krásně a pravdivě, doporučuji držet se jejího názoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodne stesti pri hledani. Obavam se ze vam nikdo stejne fotky za tak nizkou cenu neudela. Proc by to delal? :) verim ze tady na beremese ziskate spoustu nabidek za vami nabizenou cenu. Bohuzel budou pouze a jen levne a nikoli dobre, tak to bohuzel je. Pokud byste totiz chtela dobre fotky, oslovila byste toho kdo vas fotil. Ten rozdil 3 tisic za to nestoji, to mi verte.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, mám to místo ráda a cenu bych akceptovala.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzana_mazurova_foto vždyť je to 3 roky stará poptávka :D
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky a sestavím Vám balíček přesně podle Vašich požadavků. Přeji krásný den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak. Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy. S pozdravem, Matěj Škraňka AZ-fotoslužby
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?