Hledám fotografa na 26.09.2014 od 12:00 (Praha)

Ahoj. Hledám fotografa na obřad a společné focení po obřadu, dohromady 1 hodina práce v terénu. Jsme oba studenti, můžeme si dovolit zaplatit nejvíce 1000 Kč. Našel by se v Praze na 26.09.2014 od 12:00 fotograf, který by zachytil první polibek za takovouto cenu? Předem děkuji za odpovědi. Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jistě najdete někoho mezi studentama, bohužel jsem až z Pardubic a už nejsem student...
Odpovědět
Profilova fotka
@krasna_lady Dobrý den, souhlasím s kolegou, kamarádů studentů, které baví focení zajisté pár naleznete- můžete zkusit fotopatracku na webu... :)
Odpovědět
@zankova_photo: Pamatuji si na Váš příspěvěk v jedné zdejší diskuzi o svatebních fotografiích. Poznamenala jste, že jste se dala na dráhu svatebního fotografa, jelikož na Vaší svatbě se fotky nevydařily (konkrétně jste psala o chybějícím polibku). Bojím se stejného výsledku. Jestliže je běžná cena za 7 hodin focení 9 tisíc, věřím, že hodina focení za 1000 Kč je dostatečně rozumná cena, abych se vyhla studentům. Ačkoliv ani profesionální fotograf nezaručuje kvalitu, odkážu-li se znovu na Vaši zkušenost, že ano?
Odpovědět
Profilova fotka
@krasna_lady Jak můžete počítat 7hod : 9Tis když jen vzítr do ruky techniku a někam vyrazit na svatbu na hodinu focení stojí 3000kč. A čím dýl se fotí tím méně to pak vychází na hodinu...
Odpovědět
Profilova fotka
@krasna_lady nikdy jsem neodevzdala svatbu bez svatebního polibku - pokud se stane že polibek je zastíněn(např že se ženich špatně otočí, nebo že je extrémně krátký, tak buď ihned nebo po skončení obřadu polibek opakujeme, vždy danou situaci vyřeším a nestalo se nikdy tedy že bych tuto věc zanedbala ...:) s tou fotopatrackou jsme to myslela vážně a je plno nadaných studentů amatérů, kteří nemají vlastní ŽL a rádi by vám udělali radost. Nebylo to myšlené jako nějaká urážka. Já mám základní balíček za 5000KČ - obřad + portréty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Stejně tak se může stát že při obřadu si před ruce dají květinu a nevidím na nandavání prstýnků - někdy jde ,,houknout,, jindy je to zcela nevodné a proto volím jako lepší řešení opakování po obřadu.. ale toto je zcela běžná věc a myslím že se s tím setkalo většina kolegů a pokud je to profík, poradí si... :)..myslím že se s tím setkám ještě hodněkrát a nikdy mě tato zkušenost nerozhodí :)
Odpovědět
Budu moc ráda, pokud zde necháme místo spíše pro Ty, kterým by se taková nabídka hodila.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Zezu foto písni jí a uvidíš a je ještě z Prahy takže pro vás výhoda :-)
Odpovědět
@majda81: Moc děkuji za kontakt. :) Podívám se na to.
Odpovědět
@zankova_photo: Měla jsem na mysli Vaší vlastní svatbu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@krasna_lady neměla jsem profesionála ale před těmi moooc lety známého co fotil pro deníky :) takže se svatbama neměl zkušenost a právě proto to dopadlo ,,nemile,, ;-) samozřejmě proto vím že je velice dobré investovat aby člověk nelitoval... :-)
Odpovědět
@krasna_lady jen poznamka, urcite to neni prace na hodinu.Fotograf musi byt na miste pred obradem, pak obrad min. 15 min, nasledne gratulace (zalezi kolik bude hostu) a pak spolecne fotky (opet zalezi kolik lidi, taky na jakem miste a take na disciplinovanosti svatebnich hostu).Pocitej tak 2 hodiny ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@fifina86: Na místě před obřadem musí být každý. Obřad do 15 minut, to souhlasím. Nejpozději po 30 minutách nás ale stejně z radnice vyhostí. Co budeme dělat tu další hodinu a půl? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@krasna_lady tu zaplníte, ani nevíte jak. Nikdy nejde nic podle plánu, můžete mít zpoždění. (Minulý týden se svatba zpozdila o hodinu.) než se přemístíte na nějaká zajímavá místa. (projít centrum Prahy dalších 30-40 minut) A vše ostatní bylo řečeno výše. :-)
Odpovědět
@krasna_lady jen jsem popsala jak to chodi,abys mela predstavu ;-) At ti vse vyjde,jak si prejes.
Odpovědět
@fifina86: Ano, chápu. :) Děkuji.
Odpovědět
Tak pro ty, co na tohle vlákno narazí: Do soukromých zpráv jsem dostala 6 nabídek v rozmezí 1000-2000 Kč. Tak se holky nebojte, že jsou Vaše požadavky hloupé. "Profi" fotografy nechte se tady přetahovat, a počkejte si, co přijde do zpráv. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?