Hezké místo na focení v Praze

Ahoj, hledáme nějaké pěkné místo na focení (jen já a manžel) v Praze. Mělo by to být v interiéru, protože v té době už bude chladno a já jsem strašně zimomřivá. Zároveň někde, kde to focení není moc drahé. Psali jsme na skleník Fata morgana a zjistili, že tam se platí 2500 za hodinu focení. Což mi přijde dost. Nenapadá vás něco?
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba Fantova kavárna na Hlavním nádraží, je čerstvě po rekonstrukci a myslím, že mi někdo říkal o polatku za focení 500kč/h (Chtělo by se to zeptat). Nebo se zkuste zeptat přímo v hotelu/kavárně, který se vám líbí, většinou se dá domluvit. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kavárny jsou hodně přístupné k těmto požadavkům a většinou za málo penízků :-) Už jsem takhle fotila dvakrát. Zkuste se opravdu poptat přímo nějakého majitele kavárny, která se Vám líbí :-)
Odpovědět
Nádraží by bylo PĚKNÉ... my také řešíme, kde se fotit, ale asi vybereme Vyšehrad s pozadím Hradu
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Národní technickou knihovnu v Praze viz fotky níže (autor Kamil Saliba). Nicméně se musíte objednat alespoň týden dopředu, cena byla tuším 500 za půl hodiny. Osobně se tam také chystám letos fotit.
Odpovědět
Profilova fotka
Kaváren s pěkným a zajímavým interiérem už je dnes v Praze poměrně dost, takže za nás taky nějaká kavárna plus pak výše zmíněná knihovna NTK. Záleží ale samozřejmě i na tom, co máte rádi a co by Vás vystihovalo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?