Hezké fotky na svatební focení, našli jste něco?

Profilova fotka
Ahojky holky, mátě nějaké pěkné fotky na focení nebo našli jste nějaké pěkné fotky na internetu, co by jste chtěli mít na svatební focení? Poraďte...
Odpovědět
@spygy znas google.com? tak to je vyhledavac, staci se podivat..
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Jo, znám a už jsem se i dívala, ale fotky se opakují a ne vždy je zde něco originálního. Proto se ptám, jestli nejsou ještě nějaké jiné nebo nevěsty, co už mají fo svatbě, nějaké oroginální. A návíc to může být inspiratovní i pro jiné slečny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy A co je to 'originalni'? Pro kazdeho muze byt 'originalni' neco jineho. Proto by sis to mela vygooglovat sama :-) PS originalnich napadu na foceni jsou tu mraky. Staci projit alba z priprav. Navic dobry fotograf by ti mel poradit/vymyslet kompozici.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotograf, který je šikovný vám poradí. Jinak dopoučuji mrknout do svatebních alb. Taky jsem takhle hledala....
Odpovědět
Profilova fotka
@chrissy11 @modralentilka hledám, hledám jak divá :-) tak já jen, že mi fotograf říkal, že pokud bych viděla někde nějakou pěknou fotku, tak ať mu jí pošlu emailem, aby věděl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy no já myslím, že fotograf je od toho, aby měl ty nápady sám, od toho je to snad fotograf, pokud bych mu měla posílat nějaké fotky pro inspiraci, "aby věděl" tak to bych takové fotografa na svatbu asi nechtěla ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav Nebyla bych tak přísná, fotograf možná myslel to, aby věděl, co se nevěstě líbí a nějak se podle toho zařídil :) @spygy Ale taky bych nevěstě poradila google. Je fajn si uvědomit, jaký styl fotek bych si představovala, prostředí, apod. a potom jich vyběhne spousta. Sama jsem takhle nasbírala spoustu inspirace :)
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy jak říkám, jukni tady do svatebních alb, taky jsem hledala jak divá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@avernia tak já myslím, že to vcelku funguje tak, že si vybírám fotografa podle toho jaké fotografie dělá, jaký styl fotí, jaké má barvy atd. a ne abych pak já fotografovi říkala co má fotit, "aby se podle toho zařídil" ;-) :-) tak asi to máme každý jinak no :-N ale stylizovat se do něčeho, co jsem kde viděla nikdy nedopadá dobře, sama mám zkušenost, kdy se nevěsty pokoušely do puntíku okopírovat moje fotografie a i další nevěsty zde s tím mají zkušenost, takže dobře vědí o čem mluvím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav Samozřejmě, že si člověk vybírá fotografa podle toho, jak fotí, ale taky mu může sdělit svou představu a pokud to neumí popsat, fotografie jsou podle mne dobré. Tím jsem neobhajovala pokusy nevěst kopírovat něčí fotografie, ale stojím za tím, že inspirace je užitečná.
Odpovědět
Profilova fotka
@avernia tak já to spíš chtěla vysvětlit jak to myslím, aby právě nevzniklo něco takového, že si nevěsta vytiskne fotografie a bude se chtít do nich stylizovat, pořád musí ty fotografie vycházet hlavně z novomanželů ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav S tím souhlasím :))
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?