Foto+video v jednom za rozumnou cenu? 22.8., Jemniště

Profilova fotka
Budeme mit 22.8. svatbu na Jemnisti a chteli bychom dokumentaci z celeho dne jak fotek tak videa, nejaky tip? Dekujii
Odpovědět
@alemar8 Ahoj, doporučuji pana Stibůrka! Měli jsme od jeho týmu foto, video i fotokoutek a NAPROSTÁ spokojenost ;-) Mám ho v dodavatelích a má profil i tady mezi profesionály (Benešov). Hodně štěstí s výběrem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky, nabízíme obojí a jezdíme po celé ČR ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, "rozumná cena" je dost neurčitý termín, ale co se týče fota i videa, mohu zajistit oboje a termín je zatím volný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alemar8 Dobrý den, působíme po celé ČR, termín 22.8 máme volný, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na případné setkání. Spolupracujeme s výbornými fotografy. Rád zodpovím jakékoli případné dotazy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, budu velmi ráda, když si najdete cestu na mou webovou stránku, příp. na alba svateb zde na mém profilu. Pokud Vás mé práce zaujmou, ozvěte se, budu moc ráda. :-) Petra (fotografka)
Odpovědět
Profilova fotka
@alemar8 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, budu moc rád když nahlédnete i do našeho portfolia fotografií a videa. Odkaz naleznete pod tímto příspěvkem. Termín máme prozatím neobsazený. Mějte se moc hezky Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Páni tady je zas plno, fakt jste rychlíci :-) Samozřejmě i já se přidávám s nabídkou a kameramany mám dva :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pvatelier Jen si Vás dovolím upozornit, že máte na fotce vaše www... což se tady trestá smazáním příspěvku, tak si to upravte, ať to nemusíte všechno přepisovat. Mějte se pěkně a přeju Vám mnoho originálních nápadů :) Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :-) I já si Vám dovolím nabídnout své služby. M"žete zhlédnout mé foto-portfolio a budu árd, když se mi ozvete. S několika kameramany spolupracuji také, takže by nebyl problém, abychom spolu našli někoho, kdo Vám bude vyhovovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@weddingsphoto_cz mam na fotce oficialni logo firmy, jejíž soucasti je i .cz. to je spatne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pvatelier Fotky si samozřejmě označit vodoznakem můžete. Jen u nás je povolené jako vodoznak použít buď Váš login nebo název firmy. Ohledně "cz" - na Beremese všeobecně platí, že všechny Vaše kontakty jsou uvedené na Vašem Profilu PRO a uživatelé se tam dostanou kdykoli kliknutím na Vaši fotku nebo login. Do Fóra ani jinam se proto nemohou vkládat žádné kontakty (www, telefon, email, adresa apod.). Uvést název firmy nebo se podepsat jménem je v pořádku. Navíc, jak vidíte i tady, pod každým Vaším příspěvkem do Fóra je automaticky aktivní odkaz přímo na Vaše stránky. Jak uvedl @weddingsphoto_cz, Váš předchozí příspěvek jsem musela odstranit. Chcete-li vložte si nový s upraveným vodoznakem. Děkuju za pochopení a přeji všem krásný den! moulinkaa Asmira team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?