Fotokoutek kolik fotek?

Profilova fotka
ahoj, chtěla bych se zeptat, zažil někdo fotokoutek na svatbě s polaroidem nebo s instaxem? Chtěla bych poradit kolik mít tak nachystaných fotek do fotokoutku a jestli stačí foťák na stativu, že by to konkretně nikdo neobsluhoval, že by to tam bylo nachystané a kdo by chtěl by využil. Akorát to nemá samospoušt.:( Děkuji za nápady a postřehy...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím..počet fotek bude určitě záležet na počtu hostů. My jsme před naší svatbou různě vymýšleli co a jak, také jsme přemýšleli o foťáku na stativu, ale nakonec od toho upustili. Máme na foťák dokonce dálkové ovládání, ale zdálo se nám to dost složité pro hosty (správně se naaranžovat před objektiv, neztratit dálkové ovládání, neshodit foťák,...). Takže jsme nakonec zvolili polaroid a bylo to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A kolik jste měli fotek?my máme cca 50 lidi, chci mít ten instax ale nevim kdo by ho obsluhoval, v tom fotokoutku...jeslti se lidi obslouží sami s tím fotákem?děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Foťák na stativu a samospoušť je nuda. Fotky musí někdo fotit a s lidma komunikovat. Instax je super, to zvládnou i hosti sami mezi sebou, nebo se domluvte s vaším fotografem jestli vám to nenafotí ;) Co se týká počtu. Na 50 hostů průměrně 50 fotek, plus třeba 20 jako rezervu, ale je možný že se jich vyfotí třeba jen 20-40, hodně záleží jak se to rozjede a do kolika skupinek se lidi poskládají.
Odpovědět
Profilova fotka
@wensdy88 Největší zábava s instantními foťáky je, když si je hosté obslouží sami - pro většinu je velký zážitek jak focení, tak "objevování se" fotografie na papíru. Ovšem pokud se ta radovánka rozjede, snímků bude třeba poněkud více ;-)
Odpovědět
Měli jsme 50 hostů a využilo se 20 snímků na instax mini. Většinou se fotili v párech nebo "úzkých" rodinách. Fotili se sami, napsali jsme jim návod a zvládlo se to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za informace, ☺ nechám ho tedy u fotokoutku a nedám ho na ten stativ ☺ prvne někoho poverim na foceni a pak tomu nechám volny průběh ☺ dekuji všem
Odpovědět
my máme cca 40 hostů a 40 fotek na instax wide - ale my to máme k tomu, aby se nám hosti vyfotili a nalepili fotku do svatební knihy. A jelikož myslím, že se stejně budou fotit ve skupinkách, tak myslím že těch 25 se vyfotí do knihy a zbytek ať si s nimi dělají co chtějí. Stejně ale přemýšlím o tom ještě raději 10 přikoupit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@wensdy88 Dobrý den, jsme dva bráchové a děláme fotografie i video. Sídlíme v Litoměřicích, ale dojedeme kamkoli. Loni jsme byli na svatbách od Příbrami po Třinec. Letos máme pro všechny nevěsty fotobraz 60x90 cm a online zálohu na 6 měsíců zdarma. Nabízíme i zapůjčení Instaxu a to i zadarmo (obdoba Polaroidu - z foťáku Vám hned vyleze fotka). Mimo to jsme schopni zajistit profesionální fotokoutek s okamžitým tiskem na místě a to včetně rekvizit. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením. Rádi Vás potkáme osobně, ale jsme zvyklí vše řešit i na dálku. Vše je na domluvě. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také aktuální ceník několika "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?