Fotokoutek instax

Profilova fotka
Zdravim vsechny, planujeme svatbu a rada bych mela i fotokoutek. Nabizeji se moznosti: 1) instax mini nebo 2) fotobudka s tiskem fotografii. Mate nektera zkusenost s pouzitim instaxu na svatbe? Pripadne tipy na fotobudky? Diky, Lucka
Odpovědět
@luckabruny Měli jsme instax. Hosté se na něj fotili, když jsme byli na odpoledním focení, fotku vložili do fotoknihy a připsali vzkaz.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckabruny Instax i fotobudka určitě zajistí zábavu. Tisk v budce asi vyjde levněji než fotky z instaxu, ale ten je zase "mobilní" a dává tak svatebčanům větší možnosti v jejich kreativitě. Tisk taky nemá to kouzlo "objevující se" fotky, což je pro mnohé svatebčany opravdu zážitek. V případě Instaxu pak zvažte verzi wide, fotky sice vyjdou dráže, ale nejsou tak titěrné, ale tak akorát do alba... Zdraví Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Super :-) A mate zkusenost kolik se toho profoti? Mame 56hostu,tak zda vzit 60fotek? Diky, Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj planuju to tak jen mam vlastni polac. Zajimalo by me jestli jsem jedina komu prijdou ty "vtipne" rekvizity spis trapne? Ja budu rada kdyz lidi vyfoti a pripisou co budou chtit.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckabruny Většinou to tak vychází, fotka na hosta, někdy se vyfotí třeba jen polovina, někdy naopak trochu víc, ale tím jak se lidi většinou fotí po skupinkách, není ta spotřeba až tak velká jak si většinou všichni myslí. Samozřejmě je lepší mít filmu radši víc než míň, kdyžtak co zbyde se tady myslím snadno prodá v bazárku třeba ;) @gabrielinka Souhlasím :D Nejlepší fotky často bývají ty nejobyčejnější :)
Odpovědět
@luckabruny Taky se nám fotili po skupinkách a měli jsme nějaké snímky do rezervy :-) @gabrielinka Souhlasím :-) Teda je to každého věc, ale mně osobně by se takové fotky nelíbily.
Odpovědět
@gabrielinka souhlasim ;-) budu mit instax i takovej ten starej fotak na negativ a neplanuju zadny rekvizity..lidi prece maji dost fantazie i bez toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielinka taky neplanuju rekvizity, chci mit na fotkach svoje kamarady tak, jak si je pamatuju a ne papirove bryle, paruky a trapne komenty...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?