Fotokniha se silnými tuhými listy, kde ji nechat udělat?

doporučíte, kde si nechat udělat cenově dostupnou fotoknihu, která má velmi tuhé stránky? Jsou opravdu velmi pevné, když se fotokniha rozevře,tak to krásně drží ve vodorovné poloze. Síla těch listů je cca 1 mm. Dík!
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám od slečny ručně dělanou.... která mi kdysi točila svatbu :D Daniela Doležalová ( ale myslím že už se taky vdala a jmenuje se Klein ) je z Brna.... dělá pěkné, pevné, jak píšete a originální....
Odpovědět
Profilova fotka
Happy foto deLuxe
Odpovědět
Profilova fotka
@dor taky doporucuji happy foto. Ted jsem ji tam nechala delat. Kvalita super. Cena v akci - na tu jsme cekali od zari ale vyplatilo se :-) Nejake mouchy by jeste vychytat mohli - stranky jsou ruzne orezane, ja to poznam protoze jsem ji slladala ale nikdo jiny :-) a navic me na moznost orezu upozornili. Nicmene mohl by byt mensi a u vsech stranek stejny :-) Jestli chces, muzu zkusit vecer nebo zitra vyfotit jak vypada v realu.
Odpovědět
Já mám takovou z fotolabu (CEWE fotokniha). Ale už taky něco stojí, i když stále tak polovinu toho, co ty opravdu kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
@dor souhlasím s kacenkakaca nejlepší Fotolab CEWE kniha ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Slevomatu má často akce Bontia, za dobrý peníz. Máme od nich pěknou kvalitní fotoknihu z našich prvních výletů a téměř sto stran stálo asi 600,-
Odpovědět
Profilova fotka
@Dobrý den, něco podobného dělá paní Tůmová z Pardubic
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží na Vás, zda si chcete knihu dělat sama, nebo zda to svěříte svému fotografovi. Pokud si to budete dělat sama, pak je také důležité vybrat si uživatelsky příjemný systém. Dobré zkušenosti mám s Rajčetem - dělali jsme si tam na Vánoce velkou fotoknihu a jsme moc spokojení s kvalitou papíru i tisku. mají velmi jednoduchou grafiku a to já oceňuji. Dobrou kvalitu má i Fotolab. V něm si můžete vyhrát s více styly. Čas od času také posílá slevové kupóny (například ke svátku 50%).
Odpovědět
Kouknu na tu DeLuxe. Hlavně ta kniha musí mít ty tuhé stránky - ne měkké. I jsem četla, že se to jinak tiskne - mokrou cestou - narozdíl od většiny fotoknih. Moje fotografka by mi jí asi zajistila (u ní jsem ty knihy viděla), na druhou strnau jsem si říkala, že když bych si sama našla tiskárnu, mohla bych ušetřit, no...
Odpovědět
jo, tak to happy foto je přesně on :-) Jen by mohla mít méně stránek :-D Mrknu i na tu Fotolab, ale jsem na dobré cestě. Díky moc ! @kamelie123 @kacenkakaca @lena.k @verunka_korunka a možná si taky počkám na akci... mám na to tři měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud do toho chce investovat vice penez tak rozhodne unibind a nebo slovenske antalphotobooks, fotoskoda to take dela a ja delam male kapesni fotoknihy ala leporela co popisujete u rossmana za cca 69 kacek a vypada to suprove
Odpovědět
no, peněz do toho chci investovat samozřejmě málo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte ke mě na web do sekce fotoknihy. ;-) Hezký den Láďa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den mohu nabídnout tvorbu Vámi požadované fotoknihy.
Odpovědět
Profilova fotka
@dor ... nemusí to tak být. Například my máme u smluvních partnerů slevu na tisku 30 a 50 % oproti ceníkovým cenám. Pokud děláme novomanželům fotoknihu, pak si za práci necháme zaplatit právě tento podíl - vy to tedy na ceně nepoznáte, zaplatíte stejnou cenu, jako byste platili, kdyby jste si ji dělali sami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?