Fotokniha - komu?

Zdravím všechny vdané paní a budoucí nevěsty :-) Prosím o radu ohledně fotoknih Konečně máme všechny fotografie ze svatby a máme v plánu tvořit fotoknihu (fotoknihy). Jelikož jsem měla dost zkreslené představy o cenách, řeším teď komu jakou fotoknihu vytvořit. Jak jste to řešili vy? Už teď vím, že fotoknihu chci pro nás velkou v tvrdé vazbě a to samé pro rodiče. Dále bych chtěla pár malých pro moji svědkyni a kamarády z gymplua, kde budou převážně fotky kde jsme spolu. Zjistili jsme totiž, že nemáme žádné společné fotky, tak abychom měli nějakou památku. Manžel má s kamarády fotek tunu, takže pro svoje kamarády nic nechce. Nicméně problém nastal u prarodičů, kterým bych také ráda dala fotky ze svatby, ale nevím v jaké formě. Jestli vytvořit malou fotoknihu (třeba jen sešitovou vazbu) a dát jim to, nebo jim fotky pouze vytisknout a dát do alba (ale finančně to vyjde asi nastejno jako ta sešitová vazba a bude s tím víc práce..), nebo se plácnout přes kapsu a dát jim stejnou fotoknihu jakou máme pro sebe a rodiče. Rozdíl mezi první a poslední uvedenou variantou jsou asi 2000, což na jednu stranu není tolik, ale na druhou stranu chceme kupovat pozemek a výhledově začít stavět, takže jsme přešli do úsporného módu...
Odpovědět
@emafrost na prarodičích nešetřit
Odpovědět
Profilova fotka
Do svatby jste zřemě taky investovali dost takže když to vezmeš v poměru tak ty dva tisíce nejsou zas tak moc..a ty dva tisíce vás ze stavění domku stejně nevytrhnou, tak jim tu radost udělej, nebo najdi něco mezi sešitem a tvrdou velkou vazbou :-D
Odpovědět
Dej jim stejnou jako pro sebe a rodiče. ;-)
Odpovědět
Nedělala jsem fotoknihu, ale fotoalba. Poměr byl největší pro nás, menší pro rodiče a babičky (základ stejný + výběr fotek s těmi, pro koho jsou). Možná bych spíš naopak nedělala kamarádům fotoknihu, ale vytiskla pár fotek :-)
Odpovědět
Měli jsme na svatbě fotobudku, takže kamarádi i nějaké vytisknuté mají, nicméně jak je znám, tak fotokniha je moc potěší (a mám vyřešených pár narozenin ;-)). Díky za názory, na prarodičích nakonec šetřit nebudeme, ty dva tisíce se opravdu v celkovém rozpočtu úplně ztratí.
Odpovědět
K narozeninam fotky vasi svatby?
Odpovědět
@arzi Spíš než na fotky ze svatby bych to nazvala jediné společné fotky, které máme. Je to sice album ze svatby, ale krom dvou fotek, kde jsem jen já a ženich jsou tam jenom ty naše společné ;-)
Odpovědět
tak to jo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?