Fotografové Zuzana Scharf, Aleš Motejl nebo Jiří Tvaroh?

Ahojte:) Nemůžu se za boha rozhodnout mezi těmito třemi fotografy. Mohly byste mi prosím poradit vy - z vlastní zkušenosti? Je nejvyšší čas někoho vybrat, než budou všichni plní a my se s nastávajícím nemůžeme rozhodnout :( Moc děkuju!
Odpovědět
Jednoznačně Zuzana Scharf! Fotila jsem s ní už 2x a perfekní! Spolupráce, atmosféra i výsledné fotky!
Odpovědět
Profilova fotka
za mě taky Zuzka, viděla jsem několik nádherných alb Vybrali jsme a fotky má fakt krásné.
Odpovědět
já jsem si také již zamluvila termín u Zuzky, ale záleží na vkusu, tak přeji šťastnou volbu!!!
Odpovědět
Já mám zkušenosti jak s Alešem (fotil nám svatbu), ale také se Zuzkou (fotila mi boudoir) a s oběma mám velice dobrou zkušenost. Ale určitě bych volila Zuzku nebo Jirku Tvaroha - dělají nádherné svatební fotky a mají bezvadné nápady. Bohužel u těchto dvou je moc těžké zajistit si termín. U Aleše je to snadnější :-) ;-)
Odpovědět
Mockrát děkuji za komenty! Chtěla jsem se právě ujistit v té Zuzaně, jelikož jsem jí už včera psala a nějak mi přislíbila termín, tak už to měnit rozhodně nebudu. Moc díky, holky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty se potřebuješ v Zuzce ujišťovat?:oD tak si najdi diskuzi tady na beremese o ní, koukni se nevěstám do alb, pořád potřebuješ ujišťovat?:o))) Se Zuzkou jsem fotila 2x a 2x jsem byla velmi spokojená. A je rok od roku lepší a lepší:o)
Odpovědět
I já mám zamluven termín u Zuzky 8-) Podle mě nejlepší volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volila Zuzku, strašně jsem jí chtěla, ale bohužel termín, který jsme chtěli už měla zabraný a to jsem jí psala ve 12 hodin první den kdy začala rezervovat termíny, holt smůla :-( Takže tichá závist, že měla jěště teď váš termín volny :-(
Odpovědět
civet: potřebuju se ujistit, jelikož jsem tady nová a zuzku jsem si našla podle jedné kladné reference, kterou mi řekla kamarádka. A máš pravdu, že teď, když jsem si v beremese našla diskuzi o Zuzce, nestačila jsem se divit :-O Nicméně ještě jednou díky za tip 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaa123 v pohodě. Mě jen zarazilo, že zrovna na beremese, kde je Zuzka dost provařená, se někdo ptá na zkušenosti s ní a má ze začátku pochybnosti:o) Ale jsi tu registrovaná krátce, chápu to:o)
Odpovědět
Mám od Zuzky pár fotek v albu,jsem na focení dřevo, měla jsem z toho hrooooozný strach a myslim, že to dopadlo dobře.... No jukni mi do alba a uvidíš .Zatím máme jen pár prvních fotek zbytek až v listopadu.... Zuzku doporučuji jak jako fotografa tak i člověka....! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bych se mela podruhe vdavat, tak bych take volila Zuzku. Je to skvely clovek - doporucila jsem ji kamaradce (nechtela jsem fotit, ale uzit si jeji svatbu) a byla nadsena.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@efkaa123 Nedávno jsem řešila něco podobného. Mimo jiné jsem psala i Zuzce, ale na můj termín už má plno. Vybrali Jirku Tvaroha a jsem moc spokojená, že měl ještě volno, protože fotky co jsem zatím viděla má krásné :-) Přeji šťastnou volbu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?