Fotografování novomanželů v nepříznivém počasí

Profilova fotka
Zdravím, jelikož hlásí na tuto neděli pršet, chtěla jsem se zeptat, jak budete řešit (či jste řešili), fotografování novomanželů? Jelikož mě vůbec nenapadá, kde by jsme se mohli jít fotit, když bude pršet, mokro, ... :-( Prosím o inspiraci, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se toho zase až tolik nebál. Kolik manželů si může říct, že má fotky v dešti? Vzal bych deštník, klidně i holínky a šel se projít a fotil bych za deště. Pokud je fotograf trochu nápaditý, tak si s tím určitě poradí :) Navíc pokud bude pršet jen v neděli, tak by terén neměl být promáčený a neměl by být problém jít kamkoliv! Takže neváhat a naopak se chopit příležitosti mít zajímavé fotky. Hlavně si nenechat počasím zkazit náladu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, nám taky půl dne pršelo :) Měli jsme deštník a fotili jsme se i v dešti. Fotky za deště jsou také moc pěkné. Mrkni ke mě do alba... Šaty jsem měla svoje takže zašpinění jsem něřešila a boty jsem potom vyčistila bez problémů :-)
Odpovědět
Tak jste meli krasne,prset bude mne prusti tyden:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to špatně napsala :-D :-D Máme taky svatbu příštý týden - v sobotu :-D Což pršet má :-( No už se na rychlo dívám po nějakém deštníku a holínkách :-( Ale tak, budou mít ty fotky jiné kouzlo :-)
Odpovědět
nebóóój koukni třeba sem:-)) http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Profilova fotka
...vždycky se dá něco vymyslet. Například první fotka je focená pod viaduktem, třetí v hangáru a poslední na novomanželském pokoji :-) a vsadím se, že nebude pršet celý den.. :-) užijte si to za každých okolností.
Odpovědět
Profilova fotka
nám lilo, lilo, lilo,.... prostě úplně celý den. Vždycky když to vypadalo, že je už déšť mírnější, tak jsme vyšli den a zase se to spustilo naplno :-) . A jaký z toho vznikly fotky??? Jukni do alba :-) . Prostě každý počasí má své kouzlo, jen si jím nesmíš zkazit svůj den a ono to vždy nějak dopadne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za inspiraci a rady :-) Pořídili jsme velký deštník a co, fotky budou alespoň něčím zajímavé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jde to :)) Kukněte k nám na stránky.
Odpovědět
nevesty mam dotaz je normalni ze fotograf chce po nas nejakou jistinu a v den obradu celou castku a ze jistina se pak vrati az budou fotky? omlouvam se ze to je mimo tema
Odpovědět
@zlatickamoje to mi tedy moc normální nepřijde, normálně se skládá předem záloha a pak už to je na domluvě, my platili v den svatby komplet, ale fotograf původně chtěl, abychom mu peníze dali až budeme mít fotky. Ale o vratné jistině slyším prvně
Odpovědět
Článek se načítá
dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Deštník a gumáky jsou určitě dobré tipy - fotograf si jen nebude hrát se slunečními paprsky ale kapkami a odrazy v kalužích ;-) Btw jedny z nejatraktivnějších fotografií jsem měl ze svatby, která se konala na hrázi rybníka za přímo průtrže - na fotkách řady deštníků a kapky deště vypadaly skvěle a jediný kdo byl mokrý, byl fotograf :-). K venkovnímu focení, kam bych Vás jako fotograf vyhnal alespoň na chvíli i v dešti, doporučuji najít nějaké zajímavé interiéry (někdo dá přednost zámku/hradu, jiný třeba funkcionalismu, metru či eskalátorům...) a uvnitř fotit prvně, než si zašpiníte šaty..
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme obřad 20.září, občas nám sprchlo. Fotograf nebral průhledný deštník, který má na focení svateb s tím, že pršet nebude. Takže se použil náš deštník a výsledek? ... myslím, že to tak špatné není ;))
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče kvality fotek, déšť ničemu nevadí, dá se toho vymyslet spousty a některé fotky v dešti jsou hezčí než na sluníčku :). Jediný problém kterému budete čelit, že pokud bude pršet moc, zmoknutí se nevyhnete ani vy, ani fotograf :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?