Fotografky Lenka Seničová, Iva Mažgútová, Juliana Takšony

Milé nevěsty, nefotila náhodou některá z těchto fotografek Vaši svatbu? ;-) Budu ráda za jakékoliv info. Moc děkuji!
Odpovědět
@madlenkaaa Ahojky, my máme na naši svatbu v příštím roce vybranou Lenku Seničovou, právě na základě spousty kladných referencí i shlédnutí spousty nádherných foteček. A zatím nelitujeme, komunikace /zatím tedy pouze po mailu či telefonu) probíhala doposud vždy hladce :-) Je tady i v profesionálech, jukni na: http://www.beremese.cz/katalog/firma/... má tam psané reference od nevěst, které zde fotila, tak se můžeš podívat i k nim do svatebních alb na fotečky ;-) Já se jimi kochám neustále :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mrkněte se tady ke kolegyňkám na profily :) určitě tam mají hodnocení od klientů:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj! My jsme měli na svatbě Ivu a líp jsme si vybrat ani nemohli. Pro mě bylo velmi důležité mít nejen pěkný obrázek, ale i to, aby fotograf uměl zachytit emoce. A to umí prostě dokonale. Pokaždé, když si prohlížím ty fotky, furt se usmívám a zdá se, kdyby to bylo včera (úplně ve mě ožívají ty pocity, které jsem měla ten den :) ). A to je snad to nejdůležitější, co může zůstat :) Až do teď dostáváme na fotografa skvělé komentáře. Ani nemluvím o tom, že sama je velmi milá a její přístup k celému procesu je naprosto profesionální. Pár naších fotek najdeš tady: http://svatebni-foceni.cz/svatebni-fo... . Opravdu doporučuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj, naši svatbu fotila Iva Mažgútová. Milá, pohotová, vtipná, kreativní a pro milé slovo nejde daleko. Po shlédnutí fotek jsem nevěřila vlastním očím! Má krásný pohled na svět a i z okamžiku, který nám může připadat obyčejný, dokáže vykouzlit přenádhernou fotku. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí povedené fotky a milého člověka po boku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?