Fotografka okres Vyškov

Hledáme pro náš svatební den 3.9.2016 fotografku z okolí Vyškova popřípadě z Brna. Cena do 6000 Kč. Foto od příprav po první tanec. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanamartinv Dobrý den, my to sice nebudeme, ale napište sem, v kolik plánujete přípravy a v kolik zhruba první tanec. Hodně fotografů počítá podle počtu hodin a něco jiného je, když chcete začínat v 6 ráno a tančit v 5 odpolene, než přípravy v 10 a tanec už ve 3 ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanamartinv Dobrý den, já už mám sice plno, navíc bych se cenově taky nevešla, ale pokud mohu poradit, navýšila bych rozpočet alespoň na 8 tis. nebo zkrátila čas focení. Při tomto stropu je šance najít kvalitního fotografa velmi malá, pokud někoho najdete, tak jedině někoho méně zkušeného nebo s méně kvalitním vybavením.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme stejný den svatby a fotografa už máme zamluveného od léta. Vybírala jsem dlouho dopředu. Z vlastní zkušenosti vám můžu poradit, pokud vám záleží na krásných a kvalitních fotkách, doporučuji limit zvednout a zkusit ušetřit jinde :-) Protože v tuhle dobu už má bohužel spousta těch nej fotografů termíny plné víc než rok dopředu a ty za tyhle peníze nezískáte. A jak je uvedeno výše, pokud máte finanční limit, bylo by dobré uvést předpokládaný počet hodin focení, protože od toho se cena odvíjí.
Odpovědět
Děkuji za připomínky:-) Rozpočet navyšuji na 8.000 Kč. Přípravy počítám od 7hod a tanec v 17,00 hod.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte ke mě na profil a stránky, když se vám tam bude líbit, moc rád přijedu! :) Na kafi to můžeme všechno probrat ve Vyškově nebo Brně, to už se domluvíme. Přeju pohodičku u příprav, mějte se pěkně, Petr
Odpovědět
Děkuji za nabídky...fotografku jsme si již vybrali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den @matipe, asi si budete muset zaplatit reklamu. ;-) Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Krasný dobrý večer, Váš termin mám zatim volný. V případě že by Vás má práce zaujala, napište - ráda se s Vámi sejdu osobně, kde bychom doladily podrobnosti a cenu dle obsahu balíčku. S pozdravem Blahová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?