Fotografka naší svatby = bývalka, je to normální?

Profilova fotka
Nevěsty potřebuju znát i nějaký nezaujatý názor .-( přítel přišel s tím, že by nám svatbu mohla fotit jeho bývalka, že prý mu udělá cenu. Já se toho ale bojím, protože mi hodně dlouho nemohla zapomenout, že jí opustil a je se mnou a myslím, že ani ted mě moc nemusí ale přítel si to nedá vymluvit. Je to normální? Souhlasily byste s tím? Prý když jí o tom říkal, tak mu to slíbila a že prý mu to ráda nafotí, jen asi ukápne nějaká ta slza. Já se bojím scény na svatbě popřípadě nekvalitních fotek, kde budu já což je asi většina .-( co mám dělat, nehledě na to, že se mi její fotky ani nelíbí
Odpovědět
1
2
Já bych si to od ní asi nenechala. Ještě když se ti její fotky nelíbí. A nikdy nevíš co od ní čekat. A fotky jsou skoro jediný co ti zůstane.
Odpovědět
Profilova fotka
já bych si to taky od ní nafotit nenechala.... fotograf se má soustředit na práci a ne aby mu kapaly slzy... a jak říkáš, aby pak nebyl nějaký ten naschvál v podání nekvalitních fotografií.... pokud byste spolu měly dobré vztahy, tak proč ne.. ale v tomto případě to příteli zkus vysvětlit.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Ja mam s byvalkama jak dobre, tak spatne zkusenosti. Jsou byvalky, se kterma jsem si sedla a kamaradime se (vetsinou to jsou v pohode, vyrovnane holky v novem vztahu), anebo jsou takove, se kteryma jsem si nesedla...vseobecne si myslim, ze ze soucasne a byvale pritelkyne dotycneho chlapa nikdy nebudou nejlepsi kamaradky. No myslim, ze pokud je tam, i kdyz treba mala, nesympatie tak neni dobre to hrotit. Ja bych to asi nekousla. Kort na svatbu. Taky si myslim, ze neni vhodne, kdyz si byvalí partneri chodi na svatby. Ano nekdy je vyjimka a kamaradeji se, ale malokdy je to uprimne. Nevim. Kazdopadne, jestli citis ze se nemate radi, tak to opravdu nedelej!
Odpovědět
řekla bych NE.. nač tahat v tak krásný den do budoucna minulost??? Ještě by tě honily divné myšlenky a ty si máš ten den D přece pořádně užít.. Řekla bych nastavajícímu, že děkuji za návrh a myšlenku, ale raději zvolit někoho cizího než bývalku..
Odpovědět
Profilova fotka
Ani náhodou a jestli se ti fotky od ní ani nelíbí tak myslím že není co řešit.
Odpovědět
@masim89 Fotky bych si od ní dělat nenechala, nejen kvůli možné scéně, ale pokud člověk je nějakým způsobem zaujatý proti nějaké osobě, nedá při focení do těch fotek vše a pak nemusí být ani pěkné fotky a bohužel svatební den si nezopakujete. :-( Za mě určitě ne a přítel by to měl chápat. Pokud se ti ještě její fotky nelíbí, tak není co řešit. Přítel tohle má akceptovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Take bych si tady teda postavila hlavu a za me urcite ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Vidim to takhle...zenich si da na svatbe treba 3 panaky, fotografka na nej zamrka, on (protoze je chlap), ji nerekne ze jde tancit treba s Tebou nebo ze nema cas a prirozene se s ni zakeca.... A az spolu budou kecat hodinu, tak Te to zbytecne rozladi. Pritom kdyby kecal s kymkoliv jinym, tak to s Tebou ani nehne, protoze se sama budes taky dobre bavit. Ale jak tam bude ona, budes ho hlidat. Nedelej to!
Odpovědět
Mě by se to také moc nelíbilo. Hlavně pokud se Ti ani její práce nelíbí, tak bys z výsledku mohla být zklamaná i kdyby to nafotila hezky. Podle mě by přítel v tomto měl udělat kopromis a měl by chápat tvůj postoj. Pochybuji, že chlapská ješitnost by dovolila, aby to fotil třeba tvůj ex.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova vidíš, tohle mě nenapadlo a máš naprostou pravdu...fotila svatbu už jeho sestře loni a oni se zakecali a já je hlídala co dělají...
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 NE NE!! ani za nic!! ani kdyby ty fotky měly být zadarmo ;-) nevidím důvod proč si na svatbu tahat bývalku
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych to nedělala. Tenhle příběh mi zní celkem povědomě. Bude to nepříjemné všem. Tobě, jí a nakonec i příteli (nebo jemu možná ne, protože chlapi tyhle citové věci vidí trochu jinak :) - tím se ho nechci dotknout, spíš že si to ani neuvědomují, prostě to mají jinak nastavené). Jak psala @marketajuppova , budeš se snažit ji trochu "hlídat" a ani na fotkách pak nebudeš uvolněná. Byla by to škoda se přetvařovat. Myslím, že mezi fotografem a zákazníkem musí panovat jistá důvěra.
Odpovědět
Článek se načítá
nn do toho bych fakt nešla.. a navíc když se ti její fotky nelíbí, tak není snad nad čím přemýšlet ;-)
Odpovědět
@masim89 Určitě bych tohle nedělala! Zkus schválně příteli říct, jak by se líbilo jemu, kdyby vás ve svatební den měl fotit tvůj bývalý.. Pochybuju o tom, že by s tím souhlasil.. A naprosto souhlasím s MARKETAJUPPOVA .. Určitě by to v tobě hlodalo, kdyby spolu kecali nebo tancovali a zbytečně bys žárlila a kazila si tím ten nejkrásnější den.. Takže žádné bývalky na svatbu! Držím ti pěstičky, ať přítele přesvědčíš ;-)
Odpovědět
já bych na to nepřistoupila, určitě bych se nemohla v pohodě bavit, a vůbec ne fotit, necítila bych se prostě dobře. Zkus se zeptat svého nastávajícího jestli by se mu líbilo, kdyby Vás fotil Tvůj bývalý, jak b bylo mu. Držím palce ať všechno dobře dopadne a dej vědět, jak jste se domluvili.
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Sama to znam.. :-) A i vim, ze i kdyz Ti pobezi v hlave "Je to v pohode, vzal si me..budu nad veci" tak toho cervika tam stejne mit porad bude. Pak staci malo (treba i nechtene), aby se Ti cely den pokazil. Pritel by to mel pochopit. My mame taky "jednu takovou"...a manzel to chape, ze se s ni opravdu nikdy nikde setkavat nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani náhodou! Bejvalý se na svatbu brát nemají, nedělá to dobrotu...já bych si asi dupla, že ji tam prostě nechci, zkusila bych to podat tak, že se ti nelíbí její fotky jak píšeš, a navrhla pár jiných fotografů ....a zkoukni třeba HIMYM ten díl, jak Stella nechala Teda u oltáře kvůli bejvalýmu, kterýho tam Ted pozval....
Odpovědět
Uprimne myslim si ze tvuj pritel s tak blbym napadem, a promin za ta slova, nemel ani prijit. Je to nesmysl si ohrozovat jen Vas den a pokud te ma rad a reknes mu ze si to neprejes tak bez problemu ustoupi. Tahat na vlastni svatbu bejvalky? Co to je za moresy...to kazdej rozumnej clovek pochopi ze reknes ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě NE! Já osobně bych nesnela přítomnost bývalé při svém nejdůležitějším dni v životě. A už vůbec ne, kdyby měla být v roli fotografky. Bála bych se, že fotky nebudou úmyslně kvalitní. Přeci jen je to jediná památka. Navíc nechápu proč si do nového začátku tahat minulost?!
Odpovědět
Profilova fotka
Byvalka na svatbu vubec nepatri, zalezi na okolnostech, ale obecne proste ne. Ja bych byla rozladena uz jen kdyby ji tam pozval jako normalniho hosta natoz fotografku a pak jeji fotky se ti nelibi, vcelku se da cekat, ze se nebude snazit tak jako u nekoho jineho ... pritel tohle musi pochopit. Z jeho strany je vztah vyreseny, ale z toho co pises, z jeji strany tam porad neco muze byt. Promluv si s pritelem, drzim palce !
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli si nejsi jistá, prostě to musíš odmítnout! S fotografem svého velkého dne si musíš padnout do noty! Přítel to pochopí, ne? Přece nejde jen o peníze!
Odpovědět
Profilova fotka
Upřímně se divím, že to ani přítelovi nepřipadá divný. V podstatě si ani nedovedu představit rozumné okolnosti proč na svatbu tahat bývalé, to se prostě úplně příčí. Doteď si pamatuju, když jsem rozkecala, že jsem zasnoubená, jak se mě můj ex ptal jestli ho taky pozvu a přesto, že jsme se nerozešli nijak ve zlém, jsem mu řekla, že se omlouvám, ale to vážně ne. Už z principu - je to kus života jednoho ze snoubenců a jak pak musí být tomu druhému :-(
Odpovědět
Záleží, jaký vztah má s bejvalkou, ale rozhodně byste si na svadbu mohli vybrat někoho nezaujatého... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Nenechala bych si to od ní nafotit. Když pominu ostatní důvody, tak už jen to, aby na naší svatbě byla manželova bejvalka, to mi přijde jak z blbýho americkýho filmu =-)
Odpovědět
já bych do toho rozhodně nešla, asi bych si ani svatbu neužila na 100%. A navíc může se tvářit jako největší kamarádka a nikdy nevíš co jí napadne. Abys pak neměla zkaženou svatbu i fotky.
Odpovědět
byla jsem v podobné situaci: expřítelkyně nyní už mého manžela je "rádoby modelka" a poté co se vyvztekala a smířila se s tím, že už ho nikdy nebude mít, protože se rozhodl pro mě, si narazila fotografa. a když zjistila, že hledáme fotografa, tak nám toho svého nynějšího přítele nabízela, že by nám udělal dobrou cenu. Samozřejmě jsem byla proti, protože rozhodně nechci, aby ta zmije viděla jakoukoliv naší fotku,atd. Zamítli jsme to teda s díky a jsem za to ráda. Poté se rozešli,co vím tak ho kopla do prdele, a kdoví jak by to s naším focením dopadlo.... Svatba je nádherný den a já nechci, aby byl celou dobu se mnbou člověk, kterého nemůžu cítit nebo někdo, kdo s ním má cokoliv společného. Nechtěla jsem se celou dobu bát, že mi zmrví fotky nebo něco podobného.... :-) takže tolik k tématu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bývalá mého přítele je teď taky fotografka a to bych teda nerozdýchala, kdyby to přítel vůbec navrhnul :-D. To že bych odmítla (a ještě ho teda parádně seřvala) je naprosto samozřejmé. Myslím, že bývalí partneři na svatbu nepatří ( i kdyby byli stále kamarádi) už jen kvůli respektu k novému partnerovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro NE. Bývalka manžela (tehdy ještě přítele) chtěla jeho sestru česat na naší svatbu a to měla přijet k nim domů, kde se celý den strojil i manžel....to jsme nerozdýchali ani jeden, manžel udělal doma scénu, že to ať nemyslí vážně (s bývalkou se od jejich rozchodu nebaví), s tím, že jestli je bude česat v žádném případě od rodičů nepůjde a mě se to tedy taky nepozdávalo :-(. Sestře jsme to vysvětlili, jaké by jí bylo, kdyby jsme na její svatbu pozvali nějakého jejího bývalého...a hned měla jasno... Samozřejmě záleží na tom, jaké máte vzájemné vztahy, ale jestli říkáte, že vás nějak obzvlášť nemusela, tak bych se pak vážně obávala těch fotek =-) . A případně nějaké scény mezi vámi a manželem. A přeci si nechcete zkazit svatbu, to máte být v pohodě a šťastní, ne být ve stresu. Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Sehnala bych si svého fotografa za nižší cenu než by nabídla ona. Popřípadě opravdovou částku zatajila. Pokud se jedná jen o peníze tak nižší cena fotografa by mohla zabrat. Jinak je v tom něco jiného. Můj osobní názor
Odpovědět
Profilova fotka
Taky hlasuji NE. Ikdyz se dotycni rozesli v dobrem a maji dobry vztah, tak musi myslet i na tu druhou osobu. Muj budouci manzel se zeni poprve, ale ma dvojcata z byvaleho vztahu a uz se nas par lidi ptalo, jestli je na svatbu pozvana i jejich matka. No my sme hledeli jak blby. Me staci ze jsou denne v kontaktu kvuli detem a jeste ji tak zvat na svatbu, to teda ne!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?