Fotografka na svatbu Lucie Schweinerová. Doporučíte?

Vím, že je tady diskuze o boudoir focení, kde je Lucie Schweinerová hodně vychvalovaná. Zajímalo by mě, jestli některé z vás fotila svatbu? Ráda bych viděla nějaké fotky mimo její web a případně se dozvěděla další informace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adlett Mě bude Lucka fotit svatbu příští týden. Dnes jsem s ní na schůzce domlouvala detaily a věřím, že atmosféra při focení i fotky samotné budou super. Je s ní skvělá domluva. Po svatbě ti můžu dát více info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adlett Lucka má momentálně plný blog nových svatebních fotografií, je tam nafoceno asi 5 svateb, takže se tam můžeš podívat a že je na co koukat x-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adlett Mě osobně přesvědčily její fotky na webu, plánuji nafotit budoir a o nikom jiném neuvažuji! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucinka je prostě úúúúžasná :-) moooc příjemný člověk, šikovná fotografka, spolupráce s ní je vážně super
Odpovědět
Ahoj, se svatebním focení s Luckou zkušenosti nemám, ale fotily jsme u ní s kamarádkou budoir a bylo to vážně super. Lucka je milá, příjemná, přesně chápe, co chceš a zároveň přináší do focení vlastní nápady :-) No a ten zážitek ... paráda - cítila jsem se jako nejkrásnější ženská na celý planetě :-))). Takže já bych jí klidně vyzkoušela i na svatbě, až to jednou (doufám, že brzo :-)), přijde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lukianna , @miuriko holky, otázka zněla jestli někomu Lucie fotila svatbu, tohle vlákno bylo založeno aby se do toho nemotalo boudoir focení. Myslím, že zakladatelka ví, kde sehnat reference na Lucku z pohledu boudoir fotek, ale ona chce reference na svatební focení, tak je trochu zbytečný sem psát, jak je dobrá při boudoiru....
Odpovědět
Profilova fotka
@civet Promiň, ale když si přečteš můj příspěvek pořádně, píšu, že se mi líbí její práce obecně a že mě přesvědčila prezentace na webu. To, že tam zaznělo slovíčko budoir je docela bezpředmětné. :-x
Odpovědět
Ahoj, Lucie nám fotila svatbu minulou sobotu....byla výborná, nesmírně milá. Miluje focení, takže pořád a ráda fotila po celou dobu svatby. Během focení portrétů nás navigovala a pořád něco vymýšlela. Lucii maximálně doporučujeme!!! Jinou fotografku nebo fotografa bychom nechtěli a myslím, že se stane naší rodinnou fotografkou...i když bydlí pěkný kus od našeho bydliště.
Odpovědět
Profilova fotka
@lukianna já jsem si to pořádně přečetla a stojím si za tím, že o tom, jak Lucka fotí svatby se tazatelka nedozvěděla nic... Neber to prosím osobně, udělala jsem chybu, že jsem ten svůj příspěvěk psala na konkrétní lidi, jen jsem prostě nechtěla, aby se tu rozjela druhá diskuze o boudoiru..
Odpovědět
Díky všem za postřehy. Je pravda, že jsem se ptala přímo na svatební focení, ale nerada bych, aby kvůli tomu tady byly zbytečné spory. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mohla bych poprosit na Lucku webové stránky.Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkaa10 http://www.lucieschweinerova.com/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuju moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny, mě Lucka Schweinerová fotila svatbu před dvěmi lety a nemám si absolutně na co stěžovat. Když jsem se teď nedávno koukala na její nové stránky, má už malinko jiný nový styl focení a moc se mi její fotky líbí. Teď mi bude fotit těhotenské fotografie a už se na to moc těším. Každopádně Lucku doporučuju. Fotky možno vidět v mém svatebním albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nam fotila Lucka svatbu (i mne boudoir), dnes mi poslala slideshow - krasa. Ale o vysledku jsem nepochybovala. Fotky budu mit dnes vecer, takze brzy je pridam sem do alba pro ukazku. Jak uz jsem psala v boudoir diskuzi, ja se strasne nerada fotim, ale s Luckou to zvladam :-D A ocenuji Lucky pristup, je mila, umi udelat atmosferu a nenasilne presvedcit svatebcany na skupinove foceni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?