Fotografka Magdalena Straková. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím všechny. Narazila jsem na fotky téhle fotografky a koukám, že tu o ní nikde není žádná diskuze, což je škoda. Podle jejího webu fotí nádherně, ale máte s ní někdo i osobnější zkušenost? Ať už Vám fotila svatbu nebo boudoir fotky? :-) Předem děkuji moc za jakoukoli odpověď ;-)
Odpovědět
To asi bude tím, že má ona sama na webu asi 3 svatby, těžko s ní asi bude mít spousta lidí zkušenosti. Poptala bych se znovu tak za rok až dva. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se moc líbila podle webu, má tam víc než 3 svatby, už jsem i tady na beremku viděla od ní nafocené svatby a podle mě to vypadá nádherně:) My už si ji objednali, komunikuje moc příjemně, je s ní dobrá domluva. Máme domluvené předsvatební focení, tak potom budu vědět víc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellesvan Já myslím, že jich má snad odfoceno víc, ale i těch pár alb co tam má mě zaujalo... Když máme svatbu příští jaro, tak to za rok až dva bude pozdě :-D Jenom zkouším jestli někdo nemá vážně zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breaca Tak kdyby až budete mít fotky, byla bych moc ráda kdyby jsi napsala jaké to bylo. Já jí právě včera psala ohledně ceny a tak a ochotná a milá vážně je, minimálně takhle po internetu :-) Takže už se těším na Vaše fotky ať můžu taky rezervovat ;-)
Odpovědět
@limda Ahoj, my jsme s Magdou měli zásnubní focení a nafotila i naší svatbu. Úžasně se s ní spolupracuje, je moc milá, pohodová a hlavně je neuvěřitelná fotografka. Kdyžtak jukni ke mě do alba http://www.beremese.cz/fotoblog/carla... - přidala jsem tam naše svatební fotečky od Magdy.
Odpovědět
Profilova fotka
@carla.cz Děkuju mockrát,uvažovala jsem už o spoustě fotografech, ale zatím je největší favorit právě ona, takže jsem ti vděčná za jakoukoli zmínku o ní a o tom jak dobře se s ní fotí ;-)
Odpovědět
@limda Magda nám letos fotila svatbu a byli jsme navýsost spokojeni. Magda i její asistent jsou příjemní a pohodoví lidé,kteří i do lehce napjaté atmosféry před svatebním obřadem dokáží přinést uvolnění a zábavu. A fotky?? Dokonalé! Všechny (viz můj fotoblog). Fotograf byl pro mě velice důležitý a vybírala jsem pečlivě. Magda byla ta nejlepší volba co může být! A můžu potvrdit, že svateb má odfoceno požehnaně!! 8-)
Odpovědět
Ja mam s Magdou zkusenosti a jenom pozitivni. Pred rokem nam s manzelem fotila svatbu a byla vice nez originalni. Svatbu jsme meli v kostele, vedela vsechno co a jak, chovala se (a je) absolutni profesional. Mohu jen doporucit. S asistentem delali jenom dobrou naladu a kdybych si mela opet vybrat, nechteli bychom s manzelem nikoho jineho. S fotkami si vyhraje, CD bylo vytistene i v barvach nasi svatby a zachycuje opravdu to, co je potreba. Nedela zadne kyce, s fotkama si vyhraje. Ja myslim, ze ma na netu vice nez 3 svatby (photomls.cz).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj..., nemuzu nic jineho nez doporucit Magdu Strakovou! Fotili jsme s ni nase zasnubni fotografovani na Prazskem hrade odkaz zde: http://www.photomls.cz/2011/06/zasnub...... nasledne na to jsme byli na 100% rozhodnuti aby nasi svatbu fotila prave Magda Strakova. Jeji prace je uzasna a hlavne originalni! Fotky jsou neskutecne! Jsme moc radi ze prave ona mohla fotit nas den D a verime ze s ni do budoucna domluvime dalsi foceni.... fotky z nasi svatby muzete zkouknout na mem profilu nebo primo mrknout na jeji stranky: http://www.photomls.cz/2012/01/svateb...... http://www.photomls.cz/2012/01/svateb......
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nikde jsem nedohledala cenu za kolik foti. Mate tuto informaci? :) Vubec totiz nevim v jakych financnich kruziz mam vybirat.
Odpovědět
Profilova fotka
@calik Loni stál celodenní balíček 12000,- tak snad se to nezměnilo... každopádně fotografka je to úžasná, nesmírně ráda se kochám všemi jejími fotkami :-)
Odpovědět
Ahoj holky, byla jsem s Magdalenou Strakovou v kontaktu v prosinci a psala mi že letos už to bude za 15000,- Taky jsem byla jejíma fotkama nadšená, ale nakonec jsme vybrali jinde, chtěli jsme jen menší focení, a to v sobotu nedělá.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
My sme mali svadbu 19.1.2013, v sneho dazdi v zime :). Magda nas fotila a fotky su neuveritelne, su prekrasne a nemame slov. Je fantasticky organizovana, ma nenutene velmi prirodzene fotky a je s nou velmi prijemna spolupraca. Viem ze kazda nevesta pise o svojich fotkach ake su vynimocne, no ja som strasne dlho hladala fotografa ktory je svojou pracou neokukany, ktory nema tuctove fotky bez napadu.... velmi som chcela krasne svadobne fotky a musim povedat ze zial som typ cloveka ktory najde chybu a nieco co by chcel opravit uplne ale uplne na vsetkom: uz len to ze som svadobne saty menila 3 krat a presivala a zosivala o tom hovori. po tom ako som si pozrela nase svadobne fotky od nej: KAZDA JEDNA JE UPLNE ALE UPLNE BEZCHYBNA a neviem ktoru skor dat do najsej svadobnej knihy. Asi ich fakt budem musiet dat vsetky. Ak chce niektora ukazku fotky / lebo ih nemam na webe/ poslem do IP. Nevesticky, vela vela sil prajem a dobru volbu fotografa, cena by nemala hrat ulohu, je to jediny den v zivote, a fotky vam ostanu navzdy ako pamiatka ze to bolo nieco vynimocne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?