Fotografka Kristýna Krejčířová, Brno. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenosti s fotografkou Kristýnou Krejčířovou? Podle toho co píše, má zkušenosti, ale na webu bohužel málo fotek a když jsem ji psala mail, tak mi neodpověděla. Poradíte mi prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud někdo neodepíše, pak je to vyřešené:) Fotek bohužel na webu safra málo, težko soudit..
Odpovědět
Profilova fotka
@iva_mazgutova_profi_fotograf Fotek na webu sice málo, ale celodenní focení za 4 500 to je terno! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Trochu mě mrzí přístup, že pokud nikdo neodepíše, pak je to vyřešené. Například i my oslovujeme převážně klienty, kteří si na tomto webu naleznou vše potřebné... a následně již nemají potřebu se sem vracet. Jinak doporučuji si dát s fotografkou osobní schůzku, zda Vám sedne i lidsky. A klidně ji poprosit o ukázku více fotografií... na webu jich má opravdu málo. Hanka
Odpovědět
Ahoj, no zatím žádné zkušenosti s ní nemáme, ale bude nám fotit svatbu 14.9. Na email zareagovala hned a poslala nám více fotek, abychom se mrkli. Tak možná je ted třeba na dovolené. Ale doporučil nám ji uznávaný fotograf, který bohužel v našem termínu neměl volno, tak si myslím že toto je dobrá reference.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuchta20 Jee,tak to se moc tesim az zmrknu vase fotky.Pani fotografka uz mi odepsala a poslala i ukazky fotek ,tak uvidim:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj všem, mam ten stejný dotaz...ma nekdo s Kristynou zkušenost? Opravdu ma malo fotek a na e-mail me do ted jeste nic neposlala ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?