Fotografie ze svatby

Ahoj, budeme mit svatbu v zahranici a fotit nas bude nekdo z rodiny. Radi bychom se nekde podivali na tipy, jak udelat nejake zajimave a i vtipne fotky u more a u bazenu? Poradi pls nekdo, kam se podivat? :-) Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@lpilar Nechal bych to zcela na fotografovi z rodiny. Jistě má se svatbami bohaté zkušenosti a tudíž bude v dané lokalitě podle specifických podmínek daného dne a místa ihned skvěle vědět, co a jak chce tvořit. Nebál bych se toho, že by nevymyslel něco vtipného, zajímavého, kreativního, božího a báječného. Prostě že všichni budou zcela paf, až Vám fotografie předá.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste omrknout pinterest.
Odpovědět
Dekuju, mrkneme na to :-)
Odpovědět
I když se na to neptáte, jen dobrá rada ze zkušenosti. Fotograf je opravdu to jediné, na čem bych na svatbě nikdy nešetřila. A pořád je čas to ještě promyslet :)
Odpovědět
@honzajezdik_photography Jo, přesně na tohle se zakladatelka ptala :-|
Odpovědět
@lpilar Ahoj, pokud ma fotograf aspon nejake zkusenosti a vybaveni, tak proc ne, na internetu je opravdu spousta inspirace, treba ten pinterest - staci zadat - wedding photos beach a vyjede spousta inspirace. Pokud ale nekdo z rodiny nema zkusenost s focenim a nema ani dostatecne vybaveni, tak fotky nebudou nikdy vypadat tak nadherne, jako treba na tom pinterestu. Mame cerstve po svatbe a opravdu to jedine, co zustane jsou krome pocitu ze svatby a manzela!?! :), tak jedine fotky. Zkuste mrknout, jestli nepujde najmout nejaky mistni fotograf anebo spousta ceskych fotografu vyjizdi se snoubenci do zahranici.
Odpovědět
Nebo to můžete nechat na honzajezdik_photography. Nebála bych se toho, že by nevymyslel něco vtipného, zajímavého, kreativního, božího a báječného. Prostě že všichni budou zcela paf, až Vám fotografie předá. (Třeba tehdy, až Vám bude fotit zlatou svatbu: http://www.beremese.cz/forum/fotograf...)
Odpovědět
Profilova fotka
@evahuclova Fajnovy argument z Vasi strany, takovy dospely, hodne vypovidajici.. Lec podstatu meho prispevku jste nepochopila. A pritom je to cele tak proste. Bud ma svatebni par zkuseneho fotografa/ku a ten/ta si pak poradi s tim, co nastane a jake budou podminky a podle toho vzniknou zajimave fotky. Nebo ma amatera, ktery bude sice napodobovat snimky, ktere vyfotil nejaky profesional u more a dal jim nadech sve kreativity a umu, ale porad to bude jen a pouze nepovedena napodobenina, ktera bude ve vysledku smesna a kycovita. O nicem jinem to neni. Progooglit internet na svatebni fotografie u more/bazenu je otazka vteriny. Vytvorit v realne situaci dane snimky je neco zcela jineho. Preji pekny tyden H.
Odpovědět
@honzajezdik_photography - nebojte se, příspěvek jsem pochopila. Nedivte se že na ten Váš přehnaný sakrasmus přišla reakce. Po pravdě čekala jsem od Vás víc - nějakou vtipnou odpověď třeba ve stylu: "Když já jsem opravdu nestíhal - ty nevěsty fotím opakovaně v termínech viz seznam níže. Nemůžu za to, že o fotografa co vymyslí něco vtipného, zajímavého, kreativního, božího a báječného je takový zájem." Roky Termín 1 bavlněná svatba 2 papírová svatba 3 kožená svatba 4 květinová svatba (ovocná) 5 dřevěná svatba 6 železná svatba (zinková) 7 vlněná svatba (měděná) 8 bronzová svatba (plechová) 9 hliněná svatba 10 cínová svatba (růžová) 11 ocelová svatba 12 hedvábná svatba 13 krajková svatba 14 slonovinová svatba 15 křišťálová svatba (skleněná) 20 porcelánová svatba 25 stříbrná svatba 30 perlová svatba 35 korálová svatba (plátěná, lněná) 40 rubínová svatba 45 safírová svatba 50 zlatá svatba 55 smaragdová svatba 60 diamantová svatba 65 kamenná svatba 70 platinová svatba (briliantová) 75 nebeská svatba (korunovační) 80 a víc multi-platinová Pěkný den!
Odpovědět
Profilova fotka
@evahuclova Děkuji moc, na svůj sarkasmus jsem právem velmi hrdý. Navíc mě moc těší, že jsem u Vás probudil takovou nádhernou vášeň k mé osobě. I Vám pěkný den. H.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já nevím, jestli blbě čtu, ale neptal se náhodou zakladatel na tipy na fotky u bazénu či u moře a ne na to, jestli zvolili správného fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
Mnohdy amatérský fotograf, který to má jako koníček, má hezčí fotky jak profesionál. Nemusí to být tenhle případ Ale stačí se porozhlédnout tady a podívat se na fotky některých nevěst. Některé jsou tak hrozné, že byste řekli, že je fotilo prase a to ještě nebohému zvířátku křivdím. A některé fotky jsou nádherné, a přitom je nefotil profesionál ale zapálený amatér. A milý honzajezdik_photograaphy nezapomínejte, že se tady pohybují vaše potencionální zákaznice, díky kterým máte na chleba. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evahuclova předpokládám, že Váš profil je účelově založený proti Honzovi. V dalším odkazu, je v tom, co jste sdílela, se Honza vyjádřil. Je zbytečné to pitvat. Překvapuje mě, jak rychle jste to od založení profilu našla! @iviiiii práce každého fotografa je individuální a každý si najde klientelu. Nevím, co se líbí Vám, ale je to Vaše věc a nelze to srovnávat. Jestli tady má @honzajezdik_photography zákaznice, tak se mu určitě ozvou! A nejde srovnávat pár fotek. Že nějaký amatér třeba i náhodou nafotí hezké fotky a vyžehlí je ... to je spíš smutný. Navíc je zde i několik profilů, co mají kradené fotky od zahraničních fotografů! Také se to tu řešilo. Fotku nedělá místo a ani sebelepší foťák. To vzniká v hlavě. A ne jen jedna fotka, ale celý den musíte mít v hlavě a vědět kde a kdy být. To dělá fotografa fotografem. + to, jak je empatický. Že se někdo podívá na milion fotek na netu nic neznamená a nic to z nikoho neudělá. Ani fotografa. Já fandím i těm co začínají. Mají svoje fotky, je to jejich práce a můžete vidět posun. To, že je tady x lidí, co si neplatí profil a nabízejí služby, je smutné. A horší je, že na to nevěsty slyší! Hezký deštivý den! | Pavel
Odpovědět
@paveldufek bez ohledu na to, kdy byl založen profil @evahuclova jde primárně o to, že pan Ježdík je ten poslední, kdo by měl psát (sarkastické i nesarkastické) příspěvky o profesionalitě fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Chcete tím říci, že mám na beremese zakázáno vyjádřit názor? Nebo jen že jej smím vyjádřit až jako poslední, poté co se vyjádří všichni ostatní? Rád bych v tom měl jasno, jak jsou nastavena pravidla diskuze. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 jojo, já nevím co a proč se stalo. Ale chápu, že někdy život přinese trochu kotrmelce. Omluvil se a tečka. První komentář napsal @honzajezdik_photography dobře. Taky má lajky předpokládám od fotografů. I kdyby napsal co si bere s sebou za techniku a pomocníky, tak to nikomu jinému k ničemu nebude. A potom se náhodou objevil profil, kde ta osoba věděla kam cílit. Jako fotograf jsem na to reagovat musel. To je vše. Už sem nebudu psát. Jestli mi něco chcete sdělit, pište mi do zpráv. Pavel
Odpovědět
@honzajezdik_photography Ne, zakázáno to bohužel nemáte, což mne osobně velmi mrzí. Pouze vyjadřuji svůj názor, že je pokrytecké dovolávat se profesionality, když Vy sám jste profesně opakovaně selhal.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Tak to jsem rád, že mám od Vás svolení. Hned se cítím lépe. Přeji i Vám krásný zbytek týdne H.
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste kouknout i na pinterest :) https://cz.pinterest.com/ určitě tam něco objevíte
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?