Fotograf zdaleka

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o nějaké názory a zkušenosti s cestováním fotografů. Abych byla konkrétnější: Našla jsem fotografku, z který jsem dost nadšená... krásný fotky, super cena, při elektronické komunikaci sympatická slečna... jediný zádrhel vidím v tom, že by to na naši svatbu měla asi tak 3 hodiny cesty. Všimla jsem si, že tady hodně fotografů nabízí, že dojedou v podstatě kamkoliv, ale i tak jsem z toho trochu nervózní... domluva na dálku, nějaké dopravní komplikace... nevím, co se může stát.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, snad každý fotograf jezdí za svatbami klidně 3 hodiny i více. Znakem profesionála je mimo jiné to, že naprosto minimalizuje možná rizika - zkontroluje vozidlo, vyjede se značným předstihem - někdo dokonce raději nocuje již v daném městě apod. Myslím, že se rozhodně nemáte čeho obávat. Důležité je, že Vás práce fotografky nadchla, jistě byste si vyčítala, kdybyste musela vzít někoho jiného jen kvůli obavám "co by kdyby". Přeji ať se Váš den podaří. M.H.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je přijet den předem a přespat na místě, budu to tak letos mít cca na každé třetí svatbě ;) V sobotu ráno by tříhodinová cesta byla fakt byla velký riziko, do kterýho bych já osobně nešel. Stejný je to pak i ze soboty na neděli, odjíždět po 15 hodinách focení někdy v noci autem domů bych nechtěl, opět je lepší přespat na místě. Domluva nadálku v dnešní skype době je pohoda, stejně jako když jsem fotil páry co žijí v zahraničí a do ČR přiletěli až pár dní před svatbou. Samozřejmě že osobní setkání ještě před svatbou je super a je fajn když se s fotografkou potkáte osobně, pak už je to jen o tom domluvit se na nějakém setkání když vy nebo fotografka budete mít cestu někam poblíž :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem také jeden z těch, co cestují a zatím se mi nestalo nic z toho, z čeho máte obavy, tak doufám že to tak zůstane. Domluva na dálku - s fotografem se většinou sejdete jen jednou a dojet na svatební schůzku není problém, takže zbytek zařídí telefon a mail. Dopravní komplikace - je to o něco větší riziko než fotograf z vedlejšího města - bourat může každý, do zácpy se dostat taky, ale právě na to vždy myslím a vyjíždím dříve nebo dokonce přejíždím večer a přespávám poblíž, abych se vyhnul komplikacím a věřím že tak podobně to mají i kolegové. Takže za mě - neomezoval bych se vzdáleností, ale jen tím, zda se mi líbí fotky, přístup a ceník. Přeji ať Vám svatba vyjde bez jediného problému a jste spolu stále šťastní! S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Nebála bych se toho-přesně jak píšou profíci-já být fotograf,přijedu o den dřív :-) ;-) vždyť je to i v jejich zájmu.Já se takhle bála o našeho DJ a byl tam včas
Odpovědět
Profilova fotka
@marlinphoto @malinaphoto @dvakratanocz @kamilka76 Děkuju za odpovědi. Trochu jsem si myslela, že se bojím zbytečně, ale opravdu mi pomohlo přečíst si to od několika různých lidí :-) Mám na to plánování svatby hodně času a tak mám i hodně času na vymýšlení komplikací :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jak už tu zaznělo cestovat na svatbu která je daleko je pro nás profesionály samozřejmá věc. Pokud na svatbu cestuji cca 3 hodiny, je pro mě a mé klienty jistější tam být již den předem.
Odpovědět
Profilova fotka
@ashaki to je nejhorší :-D Já měla vše zařízeno během 3 měsíců a pak už jsem měla spoustu času na vymýšlení bejkáren a katastrof :-D Klid-vše dobře dopadne :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ashaki vzdialenost naozaj nehra ziadnu ulohu. to je vas najmensi problem. ovela vacsim problemom je najst fotografa, ktoreho praca sa odlisuje od davu. a myslim tym celodennu pracu, nie iba portrety.
Odpovědět
Profilova fotka
@ashaki Fotograf určitě nejezdí na čas, ale s předstihem. Můžou být dopravní komplikace, s tím se počítá. Já jezdím třeba od Brna do Prahy s min. 2 hod. rezervou. Raději přijedu dřív a dám si někde na benzince kafe, než abych přijel pozdě. A vzdálenost ? Loni jsme natáčeli 2x v Německu a jednou ve Švýcarsku. Toho se nebojte. Fotografové přijedou kamkoliv ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za další odpovědi :-) Opravdu jste mě uklidnili a vzdálenost už nebudu řešit :-) @kamilka76 Já jsem si říkala, že ty 3 měsíce by mi na to bohatě stačily, ale kvůli dětem jsme si to naplánovali až na léto 2018. Sice upřímně věřím, že všechno dopadne dobře, ale i tak za tu dobu ještě pár katastrof určitě vymyslím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít taky fotografa z daleka. Má to sice "jen" 2 hodiny, ale ani mě nenapadlo přemýšlet nad tím, že by to byla překážka. Domluvili jsme se, že přijede den předem a odejde den poté, takže 2 noci přespí na místě svatby.
Odpovědět
Náš fotograf to má taky 3 hodiny, ale my jsme od začátku chtěli jeho, a taky je to hodně spolehlivý člověk, tak to nebyla vůbec překážka.. A cenově byl dražší než fotografové z okolí, ale i přesto jsme ho chtěli.. Nebát se toho a klidně mít fotografa, který je z daleka když se Vám líbí..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@happiest_girl presne tak, vyberte si takeho fotografa, ktory vam bude vyhovovat. zo svadby vam ostane iba manzel, prsten a fotky. vsetky tri elementy by mali stat za to :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?