Fotograf: Zbraslavská Myslivna 19.8

Dobrý den, najde se prosím fotograf na sobotní večer 19.8? Do 5000 Kč? Vím, není to moc, ale nehledáme žádného Saudka :-D :-D , spis nekoho pohodoveho, kdo tomu aspon trochu rozumi a bude fotky umet upravit. Profi fotky budeme mit ze zahranici :) Jde tedy spis o to, abychom meli vzpominku s kamarady a rodinou, nepotrebujeme zadne nastelovane portrety :) Pokud ma nekdo zajem, prosim reagujte na inzerat primo na Easy tasku. https://www.easytask.cz/project/show-... Ano, muze to byt pro nektere opruz, se tam registrovat, ale berte to tak, ze je to zaruka pro obe strany. Dekuji a tesim se na vase reakce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, bude mi potěšením zdokumentovat váš svatební den. S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ve vašem termínu jsem volná :) Moji práci najdete zde na profilu, nebo na webu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a mohu vám být jako fotograf k dispozici. Mou práci a informace najdete buď zde na beremese, nebo na mých stránkách. Přeji hezký den Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
@cmucht asi sa to vam nezda a rovnako velkemu poctu inych neviest, no prave na fotenie, ake pozadujete, potrebujete profika. stajlovane portrety zvladne vela fotografov, ale vecernu reportaz nie kazdy. drzim palce, aby ste takeho nasli :)
Odpovědět
Dobry den, dekuji vsem za nabidky, nakonec se ozval nekdo z okruhu pratel :) Preji vsem hodne uspesneho foceni a snad tato stranka pomuze nejake neveste, ktera take hleda fotografa. Pekny den :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?