Fotograf z Prahy a okolí

Dobrý den, hledáme fotografa na termín 13.9.2014. Obřad na Mníšku, hostina na Zbraslavi. Cena do max. 5 500 Kč by měla zahrnovat příjezd na obřad, obřad, skupinové foto v místě obřadu, portréty novomanželů v místě obřadu, začátek rautu v restauraci, portréty novomanželů v okolí restaurace, krájení dortu. Min. počet profesionálně upravených fotografií 250. Pokud bude součástí nabídky i příprava nevěsty a večerní zábava, cena max. do 7 000 Kč. Nějaké nabídky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cenově jsme o trochu výš, než požadujete, ale opravdu jen o trochu :) Fotíme ve dvou a na svatby jezdíme po celé republice. Pokud by se Vám náš styl focení líbil (více najdete na facebooku nebo webu), ozvěte se! Cenově bychom se určitě domluvili ;) Filip a Linda
Odpovědět
krasne fotky ;-)
Odpovědět
LUCIE RYGLOVA PRAHA...DOPORUCUJI!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Doporučuji Tereza Schneiderová - najdete na facebooku. Je z Kladna. Dojede kamkoli... minulý týden nám fotila svatbu. Fotky úžasné, cena perfektní... 3600,- Kč (od 12,30 - 18,00). Budu ted vkládat pár fotek, které nám už poslala (na zbytek si musíme ještě chvilinku počkat...). Tak mrkněte a uvidíte.. Kontakt na ní je případně : 605 883 932.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, ráda Vám nabídnu naše fotografické služby. Jsme z Mladé Boleslavi a fotíme ve dvojici. Cenově bychom se určitě domluvili. Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout své služby, jelikož tento datum svatby mám zatím neobsazen. Nahlédněte prosím na mé webové stránky, kde naleznete i orientační ceník a ukázky mé práce. S cenou by jistě nebyl problém. Při celodenním fotografování nabízím i předsvatební fotografování zdarma. Jakub Horák - VyfoťMě-cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mám tento termín zatím volný. Cenově bychom se určitě domluvili ;) Doprava zdarma :)
Odpovědět
Dobrý den, za sebe mohu doporučit ZEZU :-) cenově se určitě vejdete! Fotografka je velmi milá a je s ní vynikající spolupráce! Mám od ní moc krásné fotky z červnové svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Zezu foto super holčina opravdu doporučuji :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?