Fotograf ve Zlínském kraji do 10.000 Kč, doporučte

Profilova fotka
Holky doporučte dobrého fotografa ve Zlíně do 10 000 Kč.. Mně ty ceny okolo 20 000 Kč přijdou hodně vysoké :-( A druhá věc - Máte některá svatbu i bez videa? Není zbytečné platit tolik peněz za foto i video?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zlín pro mě není, ale z pohledu fotografa, který už na pár desítkách svateb byl: Kameramana, tedy alespoň toho profesionálního, tetičky nepočitám, sem zažil za ty roky jen asi 3x ... video asi dneska moc nefrčí. Samotného mě to překvapuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsem sice nevěsta, ale fotograf a zároveň budoucí ženich:) Jako fotograf bych Vám rád nabídl své služby. Kolem Zlína jsem několikrát fotil a do Vašeho cenové stropu bychom se mohli vejít i s cestou(záleží na délce focení). V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Jako budoucí ženich budu mít na svatbě fotografa i kameramana. Fotografie jsou pro mě samozřejmě základ a video jako takový doplněk, ale osobně by mi stačil nějaký pěkný cca 5ti minutový sestřih s hudbou. Nejsem si jistý, jestli bych se znova díval na hodinové/dvouhodinové video, aniž bych některé pasáže přeskakoval:)
Odpovědět
Profilova fotka
@marie115 zkus písnout Alči Jelínkové Al photo...my ji měli a maximální spokojenost, je tady i jako soukromá osoba allis17
Odpovědět
Já mám Pavlu Humlovou, fotí svatby i ve Zlínském kraji, cenově super, zkus ji najít na googlu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marie115 Cena je věc nabídky a poptávky. Fotograf s cenou 20 tis se k tý ceně musel časem nějak dopracovat. Zřejmě nabízí něco, co ostatní nemají a nebo neumí. Paradoxem je, že i tak většina znich mají rok dopředu obsazeno bez ohledu na to v jakém kraji působí. Kvalita něco stojí a lidi za ni rádi zaplatí. Pokud máte omezený rozpočet, tak bych se na Vašem místě neomezoval jen na Zlín. Většina fotografů jezdí po celé republice a jistě najdete někoho, kdo Vám bude lépe vyhovovat. Co se týče videa, je to na každé nevěstě jak se rozhodne. Fotky i video ke svatbě patří. Rozhodně nemůžu souhlasit s @jiricastka že video dnes už moc nefrčí. Za posledních cca 8 let jsem v sezoně od dubna do října snad ještě neměl volnou sobotu. Poptávka po videu je určitě menší než po fotkách, ale také kamermanů je mnohem méně než fotografů. A ti co jsou tak mají většinou také velmi dlouho dopředu obsazeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na mé stránky a pokud se Vám bude má práce líbit, tak se můžeme dohodnout. Jsem sice z Prahy, ale klidně bych dojel. Pokud by se fotilo celý den, tak by byla cesta zdarma. I cenově to je v pořádku. Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer :) Dovolil bych si Vás pozvat ku zhlédnutí mé webové prezentace. Do Zlína to nemám vůbec daleko, a dojezd pro mě tedy není opravdu žádný problém. Věřím, že se Vám mé fotografie zalíbí :) nebo v nich alespoň najdete inspiraci pro Váš den! :) Budu se těšit na vaši návštěvu a budu poctěn když se budu moci zachytit Váš den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky... Zlin je kousek a jsme tam dost casto ... :-) Nabizime Foto i Video .... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, po svatbě Vám zůstanou jen prstýnky, fotky a video, pokud se pro něj rozhodnete. Můžu Vám nabídnout video za zajímavou cenu. Mrkněte prosím, na můj profil, nebo na náš nový web, kde naleznete kontakt, nebo také reference našich zákazníků. Stačí se jen ozvat...... jsme kousíček od Zlína. A co se týká fotografa, tak Vám můžu doporučit Jozefa Leloviče z Hlohovce, který se jistě vejde do Vámi určené cenové relace.Stačí se jen podívat na našem webu do sekce partneři, kde na něj naleznete kontakt. Hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Jak říkám, mě samotného to hodně překvapuje, ale taková je prostě moje zkušenost. Nic proti kameramanům ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jiricastka Je to spíš náhoda. Časem jich určitě potkáte víc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marie115 Ahoj, řešíme něco podobného :-) Fotografku máme ještě o dost levněji, protože je to známa a poloprofesionál, takže to díkybohu mame vyřešeno, no a video - to právě moc nevíme, taky se mi zdají ceny za videa přehnané, navíc by mi stačilo natočit ranní chystání, příjezd ženicha, obřad, oběd a příp. odpolední tanec ... ale jako pres 10tis - to se mi zdá docela dost, kdyby byl nekdo ochoten to udělat za 5-7 tis. bylo by to super... takže ted taky zvažujem jestli video ano nebo ne, nebo jen na pulku dne... nevím, jestli budeš mít nejaké tipy, určitě sem s nimi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobry vecer, take shanime kameramana(za rozumnou cenu)na nasi svatbu, pokud mate nekdo nejaky tip, tak sem s nim dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud by Vam vyhovoval muj styl zachyceni svatebniho dne, budu potesen Vam nabidnou sve sluzby. Jsem ze Zlina-Malenovic. Myslim, ze do pozadovane ceny se v pohode vejdete.
Odpovědět
@kessy156 Dobrý večer, na základě referencí a poměru cena:kvalita jsem se rozhodla pro pana Reného Matušku (z Hranic) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně bych se poohlídl v Jihomoravském kraji, to už je kousek. Zkuste poptat Markétu Zelenkovou. Má cit a vkus.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, žila jsem roky na Valašsku (do loňského roku) a také na rok 2014 mám ve Zlínském kraji zabukováno spoustu termínu na focení svateb. Moc ráda nabídnu své služby také vám. Fotím takovým způsobem, že i novomanželé-muži, kteří většinou svatební focení nemají moc v lásce ;-) se cítí uvolněně a při focení se hodně nasmějeme, což je snad vidět také na výsledku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Sice jsem z Prahy, ale jsem Vám schopen nabídnout nějakou individuální cenu. Budu rád, pokud navštívíte můj profil nebo mé webové stránky, kde naleznete i ceník. Jakub Horák
Odpovědět
Profilova fotka
@petr_koval_photography pan Koval je naším fotografem a už se moc těšíme na spolupráci :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky jsem řešila podobné dilema, nakonec jsme se rozhodla video oželet. A fotografku jsme sehnali velmi úspěšně, fotí na Zlínsku a vešli jsme se do 7000, takže super. Je to Marcela Zbranková najdeš ji na googlu i na facebooku jako fotozbrankova.
Odpovědět
Dobrý den, kdybyste stále hledala fotografa tak Vám mohu nabídnout své služby. Tvorbu si můžete prohlédnout zde na mém profilu, nebo také na mém webu. Bydlím v centru Zlína. R.D.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nemáte uvedené datum svatby, ale pokud bychom měli Váš termín ještě volný, také rádi nabídneme naše služby. Jsme z Kroměříže, do Zlína jezdíme často (nejen fotit). Více fotek máme na facebooku a webu. Tam najdete i přehled volných termínu. Budeme se těšit na Vaši zprávu ;) Filip a Linda
Odpovědět
Dobrý deň, sme zo Slovenska, ale pre veľký záujem ponúkame naše služby aj po celej Českej republike za super ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda vám nabídnu své služby. Celodenní focení - 2 Fotografové - 9 850,- Kč vč. DPH.
Odpovědět
Zkus Michala Mikláše....skvělý fotograf :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, celodenní focení i s předsvatební schůzkou a civilními snímky máme stanovené za 9000 korun (včetně dopravy). Fotíme dva (já a moje žena), používám mobilní ateliér, upravuji cca. 600 fotek včetně náročné postprodukce. Práci odevzdáváme na 3 potištěných DVD. Na tisk fotek poskytujeme až 30% slevu oproti ceníkovým cenám ve vybraných foto studiích. Fotoknihy na Rajčeti vytváříme zdarma (platíte ceníkové ceny). Pokud mají snoubenci zájem, žena nemusí u obřadu fotit, ale může točit video na profesionální kameru (na kterou byl natočený dr. House :-). Aby se ale profi kameramani neurazili, tuto službu děláme opravdu jako bonus, na které se chceme zlepšovat, ale zatím se jí moc "nechlubíme" :-) ... bohužel nevím, kdy máte termín svatby. ... snad se nemineme :-) Hladké přípravy a krásný svatební i posvatební dny přeje Jiří Salik Sláma.
Odpovědět
Profilova fotka
@salik_slama Jen pro upřesnění. Dr. House byl točený na fotoaparát Canon 5D MII, ale pouze jeden díl experimentálně a s filmovým příslušenstvím, které mnohonásobně přesahuje cenu vlastního fotoaparátu. Nelze to brát jako nějaké měřítko.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?