Fotográf -spěchááá

Hledáme fotografa/ku na svatbu v termínu 21.4.2018 ve Zlíně.Postačí focení obřadu a venku.. Děkuji za nabídky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit, jsem Vám plně k dispozici. Cenu můžeme následně přizpůsobit Vašim potřebám. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách. Přeji krásný den. S pozdravem Lukáš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás má práce zaujme, mohu být k dispozici. Hezký den Robin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Skupieňová Kateřina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se ke kolegům se svou nabídkou služeb.:) Více informací na webu či kartě. S pozdravem Márty
Odpovědět
Profilova fotka
@mk111mk Dobrý den, mohu být k dispozici, více info prosím viz zprávy zde. Zdraví Jakub.
Odpovědět
Profilova fotka
@mk111mk Dobrý den, volno. ;) Odkaz na web hned pod vloženiu fotografií. S pozdravem, Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout volný termín. S přáním pěkného dne Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky. Přeji krásný den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, Zlín znám studovala jsem tam:) pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici :) Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám. Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda nabídnu i své fotografické služby. Pokud by Vás má práce zaujala, určitě mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit. S pozdravem, Michaela Kejdušová :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?