Fotograf Praha- východ (Mochov) září 2015.

Profilova fotka
Dobrý den, možná to je opravdu brzo hledat fotografa na svatbu na příští rok ale ráda bych měla z osobních důvodů do konce tohoto roku vyřešené základní věci jako fotografa, místo, hudbu... Jednalo by se o cca 6 až 8 hodin focení. Focení bych zahájila cca v 11 nebo ve 12hod. Chtěla bych zachytit nějaké přípravy nevěsty i ženicha. Potom obřad od 14hod, od 16hod zahájení rautu v 17hod rozkrojení dortu a od 18hod zahájení grilování... Obřad i raut bude o cca 30lidech, vše bude na jednom místě v penzionu. Prosím profesionály o nabídky popřípadě ukázky focení pokud máte volný termín 5.9.2015 a jste z okolí nebo z Vaší dojezdové vzdálenosti. Předem moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry vecer, urcite si nemyslim, ze je prilis brzy :) myslim, ze je to idealni stav. Pokud hledate zajimave fotky doporucim vam navstevu meho webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i své služby. Při objednání focení na příští rok dávám slevu 10%. Pokud se Vám má práce bude líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, to budete mít těžkou hlavu jen všechny nabídky, co se vám tu sejdou, projít :-) Já slevu nedávám, volno ale také mám :-) Veškeré potřebné informace najdete v mém profilu, na www stránce nebo na facebooku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, příští rok se chci začít orientovat z osobních důvodů více na Prahu. Při rezervaci do října platí stále letošní ceny zveřejněné na mém webu..(cca. od října budu zveřejňovat nový ceník). Vaše představa se vleze do středního balíčku za 7000 Kč. Ukázky mé práce naleznete na webu, zdejším profilu a facebooku Jiří Salik Sláma fotograf. Ať vše dobře dopadne!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád se zařadím do Vašeho výběru. Jsem z Prahy, orientační ceník naleznete na mých webových stránkách. Termín 05. září 2015 mám zatím k dispozici. Jakub Horák - VyfoťMě,cz
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, budu moc rád, když si prohlédnete i moje portfolio. Na svatby uzavřené do konce roku poskytuji deset procent slevu z celodenního balíčku. Třeba Vás styl a nabídka zaujmou. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, budu ráda když se podíváte i na mou práci a mou webovou stránku (zde na mém profilu nebo přímo pod tímto příspěvkem), kde najdete i aktuální ceník. Mějte se moc hezky. Petra :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?