Fotograf pouze na obřad Děčínsko

Zdravim slečny a paní, prosím nevíte někdo o fotografovi na Děčínsku, který by nafotil jen obřad? Kontaktovali jsme již několik fotografů, ale čistě jen obřad nefotí. Prý jedině přípravy s obřadem, nebo obřad s obědem. Samostatně nikdy...Jde o to, že po obřadu jedeme pak do skal, kde nás bude fotit svědek, který opravdu krásně fotí a který z praktických důvodů obřad fotit nemůže :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Vezměte si fotografa, který fotí jen obřady. Měli by ho nabízet na matrice. Tohle nejsou zakázky, o které by profesionální fotografové stáli...obřad je povinnost, vše ostatní je radost. A když ji dopřejete kamarádovi, o co by se potom u vás ostatní prali? Btw praktické důvody je zřejmě chybějící vybavení, že? Jen pozor, aby tmavé skály a přesvětlená obloha nedopadly na fotkách podobně jako obřadní síň. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už mi to došlo, proč svědek nemůže fotit :-D Ops :-D Každopádně držím palce !! :-D
Odpovědět
??? Vašich pár posledních vět v reakci nechápu. Jak jste přišla na chybějící vybavení? Vy víte v jakých skalách se bude fotit , v kterých místech přesně a za jakých podmínek, že hodnotíte dopředu jak budou fotky vypadat? :-) A praktické důvody jsou to, že jediný člověk, kterého fotografování živí, u kterého se nám jakékoliv fotografie líbí a absolutně mu důvěřujeme je bohužel nejlepší kamarád mého přítele a proto ho chce mít za svědka. A je hloupost, aby svědek běhal okolo nás s fotoaparátem :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Však už píšu, že mi to došlo :-) Možná máte pravdu a fotky vyjdou krásně, ale ten zbytek, co jsem napsala, je také pravdou. O samotný obřad většinou nikdo nestojí :-)
Odpovědět
@trbolova Jde o to, že jak píšete, tak obřad bereme jen jako formalitu (povinost) a fotky bychom ani nepotřebovali, ale naši rodiče o ně stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Škoda, že se nemůžete vzít v těch skalách :-) Ale zřejmě babičky a příbuzenstvo...chápu. Nicméně pak byste možná i někoho našli, kdo by měl rád netradiční fotky v portfoliu. Tohle je z jedné z prvních svateb, co jsem před lety fotila :-)
Odpovědět
@trbolova No je pravda, že jsme o Jetřichovicích na obřad přemýšleli. My bychom to ušli, protože je to vlastně kousek od místa, kde by sa dala parkovat auta, ale jak píšete, tak by nás postarší příbuzenstvo asi ukamenovalo :-). Viděla jsem i úžasné fotky z obřadu z okolí České kamenice (skalní útvar Žába a Ponorka), ale nastala by stejná situace u příbuzenstva :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to škoda. Ty obřadní síně jsou za trest. Pro fotografy hlavně....tak přeji, ať brzy najdete!
Odpovědět
@trbolova Děkuji :-)
Odpovědět
a obřad budete mít kde?
Odpovědět
Varnsdorf...Obřadní síň nic moc, ale opravdu obřad jako takový bereme jako formalitu :-).
Odpovědět
aha škoda že není v Kamenici, mám tu kamaráda fakt fotí super,ale do Vanďáku by se mu asi nechtělo. nezkoušeli jste http://fotoatelier-zapotocky.cz/kontakt pán je z Vdf myslím že fotí tatínek i syn , třeba by se dalo domluvit
Odpovědět
Článek se načítá
@amelie64 Už se domlouvám s jiným fotografem, ale kdyby náhodou, využiji Vaše rady :-) Děkuji moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?