Fotograf Pavel Dufek

Nevíte některá, co se stalo s fotografem Pavlem Dufkem? Profil tady má neaktivní, na emaily nereaguje, a mám ho domluveného na focení... Nemáte ho některá také domluveného na focení, komunikuje s vámi?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, Pavel Dufek už nemá profil na beremku, zkontaktujte ho prosím na pavel@paveldufek.com nebo zavolejte na 778080318. V emailu zatím nic nemá (myslela jste asi soukromou zprávu tady na beremku, ta samozřejmě přijít nemůže, pokud už zde nemá profil). Z Vašeho nicku bohužel nemůže poznat Vaše jméno ani termín svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @simik02, těší mě Váš zájem :-) Já jsem na svém profilu psal několik dní předem, že zde nebudu. Už to ale není/nebylo a nebude vidět až bude profil neaktivní. Ale to předpokládám nic neznamená. Já jsem hledal naší vzájemnou komunikaci a našel jsem jen reakci na Vaší poptávku. Otisk je přiložen. A tím naše komunikace byla ukončena, protože jsem žádnou zprávu neobržel z Vaší strany. Ani do e-mailu. Pokud máte zájem, ozvěte se. Ale na ten termín jsem odepisoval dnes ráno na poptávku. Neváhejte mi zavolat nebo mě prozvonit. Zavolám. Pavel ___________ Děkuji @huwik za pomoc ;-) ___________ Od včera mi to leží v hlavě a musel jsem reagovat. To snad pochopí každý. Aspoň teda doufám :-)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?