Fotograf Opava 9.9.2017

Zdravím nevěstinky, poradíte mi prosím fotografa z Opavy a okolí, se kterým máte zkušenost? Myslím, že je lepší mít od někoho doporučení, protože fotky mohou být pěkné, ale zajímá mě taky přístup, domluva apd. Předem Vám moc děkuji za příspěvky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám poslat soukromou zprávu, prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, temín volný mám, reference na webu a facebooku. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu, kde jsou i cenové nabídky a další informace k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci. Filip M.
Odpovědět
My jsme byli spokojeni na 200% s Michalem Krusberským! :-) Parádní domluva, ve všem nám vyšel vstříc a fotky předčily očekávání (mrkni na můj profil).. Fakt supr ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer @elink , sice nejsem z Opavy, ale rád za Vámi v tento důležitý den přijedu. Tento termín mám zatím volný, pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
@elink V Opavě Lenka Chudá Nováková. Fotky krásné a navíc je děsně milá, hodná a ochotná. Má profil na fb...
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se, termín mám ještě volný. Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím zázračně volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@fotografkavhm Vladi děkuji :-) !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Přístup domluva, někdy těžké doporučit. Každému sedne něco jiného. To asi opravdu se poptat kamarádek, které se už braly :-). Hodně štěstí do života :)
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a ceny mírné, nicméně přístup, domluvu atd. si alespoň ohledně mě musíte zkusit sama,... tedy pokud budete chtít.... Moje práce najdete na FB stránkách uvedených dole pod fotografií.. Ceník posílám do zpráv a přeji šťastnou ruku při výběru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?