Fotograf okoli Pribrami 16.6.?

Profilova fotka
Vubec nemam predstavu koho kontaktovat a jak se pohybuji ceny. Muj nastavajici nesnasi foceni a sve fotky takze idealne poptavam jen na nejnutneji potrebny cas - chvilka priprav, obrad a par spolecnych foto a snad i par krasnych vzpominkovych novomanzelu. Mate nekdo tip ? Dekuji :-)
Odpovědět
My se také neradi fotíme, máme domluvený skoro stejný rozsah focení jako vy :), jsme domluvené s Karolínou Petráškovou, moc hezky se s ní komunikuje,je moc milá a vstřícná a fotky má krásné :) Za zhruba 3 - 4 hodiny focení bychom měli dát 4.800,-Kč, což mi přijde docela fajn :) Kdyžtak koukněte na stránky http://petraskova.com/ :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nafotíme Vaši svatbu. Nabídku posílám do SZ a případně dáme i typ na skvělou make-up&hair stylistku z Příbrami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @japu86 Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení! - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany) Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu. Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz foto a video :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?