Fotograf - neprofík

Ahoj hledáme fotografa na naši svatbu - červen 2019 Ale jelikož nebudeme mít hostinu, ale jen obřad a pak zahradní párty, tak pro nás jsou profi fotografové zbytečně drahý s těmi balíčky co nabízí.. Proto hledáme někoho, kdo má nějaké zkušenosti s focením svateb, oslav atd..dělá to proto,že ho to baví a ne,aby vyrejžoval co nejvíce peněz.. Doporučíte mi někoho z okolí Roudnice nad Labem s rozumnou cenou a ukázkou práce Chtěli bychom jen vyfocení obřadu, společné foto po obřadu, společné foto manželů(jak se dělá na louce, v lese a tak) a pár fotek ze zahradní párty( asi jen krájení dortu)
Odpovědět
Profilova fotka
@love_girl Dobrý den, má práce mě baví nesmírně moc, neumím si představit dělat něco jiného. Naplňuje mě a miluji pocit práce dobře odvedené a radost v očích nevěst, když si fotky prohlíží. Ale také mě to živí a platí účty. Takže ráda bych Vám nabídla své služby, párty budete určitě fajn, ale nabízím kvalitu a jistotu a samozřejmě za to požaduji výplatu :-) Nemyslím to zle, opravdu, ale taky byste nepracovala zapůldarma jen proto, že by Vás práce bavila :-) A opravdu nerejžuji peníze na nevěstách, jenom dostávám výplatu adekvátní k mé práci :-) Chápu, že kdo do této práce nevidí, neumí si představit, co a jak :-) Přeji šťastnou ruku při výběru a hlavně ať jste pak s fotkami spokojená, pokud jsou pro Vás důležité vzpomínky v podobě fotografií :-)
Odpovědět
@fotografkavhm dobrý den, já jsem to taky nemyslela zle a nechtěla jsem urazit žádného profi fotografa..Spíše jsem to myslela tak,že hledám fotografa, který to dělá jako koníček a neživí ho to.. Já tu svatbu zase tolik neprožívám, takže nepotřebuji profi fotky, stačí když budeme mít nějaké..Rádi bychom se vešli do 5 tisíc, máme priority dané jinde.. Přeji hezký zbytek dne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podivat i po profi fotografech, nekteri nabizi mini balicky cca kolem 5000,- za cca 2-3 hod foceni. Alespon me se takto podarilo dostat par nabidek.
Odpovědět
@destel Ano na to jsem taky koukala, ale zase v tom balíčku nebylo to co bych chtěla..Zkusím tedy ještě pořádně prohledat internet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@love_girl Ono je to tezko, rozumim tomu ze cena je nekdy rozhodujici. Dokud jsem sama neshanela fotografa na svatbu, tak jsem se tim nijak nezaobirala. Sepisovala jsem o tom nedavno clanek na blogu, kdyby vas zajimal pohled fotografa ktery shani fotografa: http://destovakapka.cz/levny-fotograf/ 😂 Podarilo se mi najit pana, co si za 10 hod. vezne 8000,- a i kdyz fotky nejsou to, co bych rada za stejnou cenu proste fotograf podle mych predstav neexistuje. Mame draheho kameramana a pro nas ty fotky nejsou prioritou, takze to preziju. Pokud bych nasla nekoho, kdo foti uzasne a takove fotky ktere chci, pak cena 10-15 tisic je stale suprova. U nekterych cenovych nabidek jsem se vyvracela u castek 30 tisic a vyse ale tak nejak to bohuzel chapu.
Odpovědět
Jsem na tom jako @destel. Fotograf profesionál a najednou se sama budu vdávat:-). Já tedy neřešila kameramana (vůbec nikoho nemůžu najít), ale fotografa... okamžitě jsme věděla, že budu chtít buď Peluchu nebo Kamila Salibu a Simonu Smrčkovou. Jinak když jsem začínala a neměla jsem ještě co do svatebního portfolia, tak jsem fotila buď přátelé zadarmo, nebo jako druhý fotograf za pár korun. Takže pokud chcete levného a kvalitního fotografa, doporučuji rozhodit sítě mezi přátele, jestli nezná někdo začínajícího fotografa, nebo někoho, kdo to dělá bokem a neživí se tím. Člověk, který se fotografií živí, prostě pod určitou částku nepůjde, za prvé tím ničí trh a za druhé tím o své práci říká, že je podřadná a ani jedno z toho není dobrá vizitka. Pokud se jedná o takhle krátké focení v rozmezí dejme tomu 3 hodin, někoho do 5tisíc max určitě najdete ;) Hodně štěstí s výběrem a hlavně ať máte krásné vzpomínky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Pošlu více informací do soukromé zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografie a ještě k tomu svatební je něco na čem se opravdu nevyplatí šetřit. Je to prakticky jediné co vám jako vzpomínka na svatbu zůstane (krom prstýnků) Něco co jednou budete ukazovat svým dětem i pravnoučatům. Kolikrát si říkám, kolik lidí investují do alkoholu v daný den, jídla(který se kolikrát zdaleka nesní).. ale to vše se během jednoho dne sní, vypije... Ale do fotografie, která vám má uchovat vzpomínky lidé investovat nechtějí. Samozřejmě vám to může nafotit kamarád, který si fotí doma kytičky na zahradě, nebo si párkrát vyfotit nějakého pejska a vy jste viděla, že ty fotky jsou krááásné. Ale říkám vám, existuje veliká šance, že fotky oplakáte. Takový člověk má levnou techniku která nezvládá horší světelné podmínky, práci s postprodukcí a ani vteřina se na svatbě nedá vrátit aby si to fotograf mohl ,,opravit,,. Volalo mi plno nevěst s prosbou o focení portrétů ,,po svatbě,,. Věřte mi, že toto smysl má ;) Doufám, že tato myšlenka pomůže více nevěstám, co mají stejnou představu o fotografovi jako vy. ;) M.Z
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud je váš limit 5000 Kč, v tomto případě můžeme nabídnout naše fotografy v zaučení, kteří s námi často jezdí, jako asistenti. Jsou šikovní, mají profesionální techniku, pouze dostatek zkušeností schází. V případě zájmu napište a zašlu ukázky a více informací.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den. za danou cenu ty dvě hodiny fotím :-) sice budu přehodnocovat ceny na příští rok, ale platit to bude jen pro nové objednávky. Záleží jen jestli se vám trefím do stylu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?