Fotograf na svatbu ze západních Čech. Poraďte

Ahoj holky, tak jak to máte s fotografama na Karlovarsku, Sokolovsku atd., prostě v západních Čechách? Koho jste si vybrali? Nebo ještě vybíráte?
Odpovědět
ahojky, tak mi ještě nemáme vybráno, ale líbí se mi stránky Martina Bursíka z Lázní Kynžvart.
Odpovědět
Jo, fotí fakt pěkně. Ale teď o něm od tebe slyším poprvé. Zařadím ho do výběru, dík ;-) My uvažujeme o jednom mladym, ale šikovným fotografovi. Navíc fotí ještě s jedním, takže třeba 1. manželský polibek ti zachytí ze dvou pohledů :-) a za cenu jednoho. Má teď ale nějaký rozsypaný stránky. Kdybys chtěla kouknout tak ho najdeš na svatebni-foto.cssmaster (snad mi to admini nesmažou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ja jsem Plzenska a tam je docela dost dobrych fotografu :-) .Ja jsem si vybrala Vavrušku ;-) foti moc pekne,dela i video a cenove se to da,ale jsou i levnejsi.Zase si rikam fotky mi zustanou na cely zivot tak proc si nepriplatit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Sehri, já až z úplného západu západních Čech (tj.Karlovarského kraje) si vybrala velmi talentovanýho mladýho fotografa (jeho webovky mně naprosto uchvátili - při zájmu hodim adresu do IP) Tomáše Lumpeho spolupráce perfektní, nádherný fotky a za pohádkovou cenu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja muzu jednoznacne doporucit Potuckovi, naprosto profesionalni jednani, foceni byla super zabava (a to se ja i manzel neradi fotime a vsechno ostatni foceni v zivote pro nas bylo za trest) a fotky vic nez dokonaly x-)
Odpovědět
A kolik se tak chystáte za fotografa utratit a co máte všechno v ceně. Já si představuju focení od příprav, přes příjezd, obřad, focení po obřadu v parku, hostina až do večera. Fotky si pak klidně dám udělat sama. Jak to máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu platit 10 000 za fotky i video.A zacinaji od prijezdu az po prvni novomanzelsky tanec(mame ho hned po hostine) ;-) .Ale rikal ze se ty fotky se plati taky podle toho kolik si jich potom vezmes.4 500Kc je za 100fotek .Ale vsude je to ruzne.treba na morave jsem videla fotografa moc sikovny kluk a ten foti cely den uz od priprav mas 500-600 fotek a uctuje si 10 000.
Odpovědět
Tak to mě to vyjde asi na 5000 bez fotek na papíru, jen digitál. Ale je to fakt od rána do pozdního odpoledne. Fotky si chci udělat sama, ale kdybych je chtěla po nich, tak je udělají taky a za cenu, co stojí běžný vyvolání třeba ve fotolabu a tak. To samý je i tak svatební fotokniha ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, já jsem z Kladenska a měla jsem Hanku Skácelovou je sice z Prahy, ale dojede kamkoliv ;-) . Naprostá spokojenost měli jsme ji od rána a fotky úžasné...
Odpovědět
Profilova fotka
A za kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
Jitka jestli myslíš Hanku Skacelovou, tak se podívej na její stránky. Má tam různé balíčky a asi už bude mít aktuální ceník pro 2010. Ale já ji můžu doporučit...pošlu ti do IP odkaz
Odpovědět
Profilova fotka
Díky
Odpovědět
Článek se načítá
My budeme mít Lukáše Potůčka. Jeho fotky josu bezvadný a jeho přístup a jednání taky super
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?