Fotograf na svatbu z okolí Prostějova, poradíte?

Profilova fotka
Nemáte někdo tip na fotografa z okolí Prostějova?
Odpovědět
Profilova fotka
Prostějov pro mě není problém dojet :-) Jaký máte termín?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Také se mohu nabídnout. Dojezd není problém :) Stačí mrknout na mé stránky, a ěřím že pokud se vám fotky zalíbí můžeme se domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás. Prostějov nemám dle dojezdových vzdáleností příliš daleko (neb jezdím po celé ČR, tak je to obecně docela blízko :) ), tudíž pokud byste měla zájem, můžete se podívat na mé svatební portfolio v odkazu hned pod tímto textem. Přeji příjemný začátek nového týdne, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem z Olomouce, do Prostějova to mám kousek. Info, ukázkové fotografie, ceny a růžového slona najdete u mne na webu ;-)
Odpovědět
@megii25 Ahoj, zatím ti jsem napsali jen samí profesionálové, což ti asi moc nepomohlo, že? Tak teď ode mě z praxe :-) Přímo v PV jsme na žádného dobrého (takového aby splňoval naše představy) nenarazili. Kdo fotí hezky a je z okolí, tak jsou to Zuzana Žlabová, Mirek Bednařík, nebo Lukáš Navara, všichni z Olomouce. My jsme náš výběr nakonec rozšířili skoro na celou ČR a tím pádem se nám do výběru dostali ještě úplně jiní fotografové a vybrali jsme si Petra Wagenknechta, jeho práce je super a ceny dobré taky i když mu platíme cestovné. Takže pokud tě nikdo z PV nezaujal, neomezovala bych se městem;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, jsem pro Vás taky volný. Přeji Vám zajímavý den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem kousek od Prostějova, pokud se vám moje práce budou líbit, dupřesněte termín. V září fotím jednu svatbu přímo v PV a Brodku a budu tam tipovat zajímavé lokality na focení, tak pokud nemáte jasnou představu o místě, i to bychom mohli spojit, hezký večer. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já se připojuji s nabídkou.. Jsem z Brna, pokud by Vás mé fotky zaujaly, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Tomáš T.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, moje působnost je i kolem Prostějova (jezdíme často do Kojetína). Pokud budete mít zájem, moje stránky i profil o mě prozradí víc :-) Jiří Sláma
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím se připojit k nabídkám. Pár ukázek mám na webu. Pokud budete mít zájem, jsem k dispozici kdykoli. Vlastně od půlnoci do 7 hod. spím :-) Většinou :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Taktéž si dovolím nabídnout své služby, pohybuji se mezi Olomouci a Prahou tak není problém. Hodně štěstí s výběrem. Michal
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?