Fotograf na svatbu v okolí Vrchlabí, máte tip?

Profilova fotka
Hledáme kreativního fotografa na květnovou svatbu ve Vrchlabí. Cena ideálně do 6000 Kč. Máte někdo tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli pana Šálka a byli jsme moc spokojeni. Do té doby jsme s ním neměli žádnou zkušenost, ale po svatbě jsme si řekli, že jsme rádi, že jsme vybrali právě jeho.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout své služby, nakoukněte. Cena se dá jakkoli domluvit a upravit :) Pokud by jste měla dotazy, ráda Vám je zodpovím. Sonrisa
Odpovědět
Profilova fotka
@sabulinka1 Ahoj, můžu doporučit Zezu foto - Zuzku Zezulovou, najdeš její profil tady na beremese.cz, já si jí tu našla a byla jsem nadmíru spokojená. Můžu vřele doporučit!!!.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky, jezdíme po celé ČR ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Bude mi potěšením, když nahlédnete na mé webové stránky, kde naleznete i ceník. Jsem z Prahy, ale dojíždím po celé ČR. Jakub Horák
Odpovědět
Profilova fotka
Vrchlabí mám dál, ale též není problém dorazit. Co se týče Vašeho hledání - doporučuji se neomezovat sídlem fotografa, neboť většina ráda dorazí i do vzdálenějších lokací a cestovně většinou nehraje zásadní položku. Bonus pro Vás je zejména to, že můžete vybírat z mnohem většího okruhu kvalitních dodavatelů, ne dle toho, kde bydlí, ale dle toho, zda Vám svou tvorbou, přístupem a pojetím práce vyhovují...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Koukněte na web, nebo na facebook a pokud se Vám moje práce bude líbit, tak se určitě domluvíme. Jsem z Prahy, ale není problém dojet. Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, zkuste si udělat chvilku a mrknout na naše stránky. Snažíme se snímkům dávat v postprodukci originální atmosféru a pokud se fotografie zvětší na papír ideálně v matné, působí skoro jako obraz. Do ceny se vejdeme v pětihodinovém balíčku i s cestou a asistentem, díky kterému uděláme mnohem více portrétních záběrů. Při obřadu asistent zase navíc vyfotí pár jiných úhlů záběru (polibek, prstýnky), než vyfotografuji já. Mějte se krásně a budu se těšit na případný vzkaz Mikuláš Křepelka ps: omlouvám se za repost. Měl jsem ve své fotografii malou chybičku, která byla proti zdejším dobrým zvyků.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabulinka1 Ahojky já Ti mohu doporučit Mikuláše Křepelku,co Ti psal tady......my ho už máme domluveného na svatbu kterou budeme mít taky ve Vrchlabí a hostinu v Lánově:-) Koukni do alba na naše předsvatební focení. My jsme s ním maximálně spokojeni a myslím že svatební fotky budou stát opravdu za to!!! :-) my máme od něj balíček na celý den :-) Tak krásné plánování svatby přeji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji vybírat ne podle místa, ale podle výsledků. Najděte si někoho, koho fotky se vám líbí a osloví vás. Doporučuji ještě seznámit se s fotografem, abyste věděli, že je vám příjemný i jako člověk. Bude s vámi přece ve váš "den D". Pokud byste něco potřebovali, rádi vám poradíme v našem svatebním salonu v Semilech. Svatby ve Vrchlabí jsme organizovali už asi 3.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hankara Ahojky, děkuji za doporučení :-) Zatím stále zvažujeme, koho vybereme, teď jdeme o víkendu na svatební veletrh, tak mrkneme na inspiraci i tam :-) A snad načerpám zase svatební elán, už jsem několikrát začala plánovat a pořád mi to přijde za dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sabulinka1 Však uvidíš ono je to potřeba pořádně promyslet :-) a kde máte ve Vrchlabí obřad? já taky začínám pomalu plánovat :-) ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?