Fotograf na svatbu Tomáš Vrtal, ze Zlínského kraje

Ahoj Nevěsty, máte některá zkušenost s tímto fotografem? Zaujaly mě jeho webové stránky. děkuji za Vaše názory.
Odpovědět
Hezký večer, reaguji na Váš dotaz ohledně fotografa pana Vrtala. Dnes jsem s ním měla schůzku, jelikož jsem ho podle webovek zvilili k focení naší svatby...bohužel jsem musela od jeho nabídky odstoupit. Zarazilo mě, že nemá žádnou větší nabídku fotografií než jsou na jeho webovkách, celkově na mě pan Vrtal působil dosti děsivě. Jsem hodně zklamaná, nevím přišel mi jak z jiné doby, podle webovek jsem ho považovala za velice pozitivní osobnost, ale z jeho fotek jsem radost neměla. Nevím jde jen o dnešní návštěvu u něj, ale určitě nebudeme využívvat jeho služeb. Uvidíte sama. Doporučuji osobní setkání.
Odpovědět
Díky klim za odpověď. Budu zkoušet dál.. přeji Ti hodně štěstí při výběru a kdybys narazila na suprového fotografa,budu ráda za příspěvek.
Odpovědět
Jak na tebe působil děsive? :) Na webu má ty fotky fakt pěkný a podle svojí fotky vypadá docela sympaticky. Co vám udělal? :)
Odpovědět
aha, tak chyba. :) Vrtal, chyba ve jméně :)
Odpovědět
ahoj děvčata.. já třeba můžu doporučit Romana Búřila z Vizovic. My ho máme sice jen zarezervovaného na naši svatbu, ale už fotí 10 let a fotil svatbu i mé kamarádce a byla spokojená. Na netu má ale užší výběr. A hlavně nemá moc čas to aktualizovat, tak kdyby něco tady máte web : fotoburil
Odpovědět
Hezký podvečer všem. S Tomášem Vrtalem mám velmi dobré, dlouholeté zkušenosti, fotí opravdu skvěle. Nafotil pro nás řadu akcí a patří mezi fotografy, kteří jsou v průběhu velmi nenápadní, což není samozřejmost. Zažila jsem aktuálně fotografa, který velmi demostrativně mával foťákem, měnil objektivy, prostě dělal hodně věcí pro to, aby si přítomní všimli, že má drahé vybavení... hodně to rušilo... Pana Vrtala proto vřele doporučuji, stejně tak jako trpělivost v úsudku :-)
Odpovědět
Dobrý večer všem, máte pravdu na internetu má fotečky moc pěkné, já taky nejsem na umachrované umělce :-) ale myslím si,že je taky hodně důležité jak na vás člověk působí. já jsem byla hodně zklamaná, že nemá více fotek na ukázky, podle netu jsem si úsudek udělala také velice kladný. v reálu jsem moc spokojena nebyla...nechávám na každém ať si udělá úsudek sám.
Odpovědět
ahojte, tak zkušenost s panem Vrtalem neznám, ale jestli můžu doporučit fotografy ze Zlína, tak jsou to fotografové ze studia 77, focení s nima nás bavilo, fotečky se nám moc líbí, fotili nás 2, takže máme záběry z různých úhlů a zachyceno asi vše, co se kolem svatby událo :-) každopádně přeji, ať fotografa vyberete dobře, fotky jsou tím, čím si budete oživovat vzpomínky na tento krásný den a co budete ukazovat těm, co na vaší svatbě nebyli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobry den, rad bych jen poprosil aby jste moji praci posuzovali podle vyslednych fotografii a reakci klientu kterym jsem jejich svatbu fotografoval, spise nez podle tech, pro ktere jsem nikdy nefotil a videli jsme se dohromady cca. 15 minut. Je pravda, ze se snazim o vytvoreni jednotneho vizualniho stylu pro svou praci a tak pro web, ukazkove fotografie, nahledove knihy, nahledova alba a DVD pouzivam stejne "ukazkove" fotografie. Tomas Vrtal Diky moc kopretina1 !!!!!
Odpovědět
Dobrý den, já s panem Vrtalem zkušenost mám a musím říct, že jeho fotky byli moc hezké. x-) Je pravda, že na někoho může působit na první pohled divně (má svůj styl), ale byl sympatický a snažil se nám co nejvíc vyjít vztříc. Taky nepatří mezi ty, kteří si za focení berou deset ticís. Já ho můžu doporučit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@tomasv Je pravda, že práce se má posuzovat podle výsledných fotografií, ale jistě záleží i na dalších věcech... na přístupu, komunikaci... a pokud to hned na schůzce neladí, tak nemá cenu to lámat přes koleno. Také se nám líbil jeden fotograf, ale při osobním setkání - náhodném! - nám vůbec nesedl, takže jsme se rozhodli hledat dál. Ještě že jsme se s ním setkali, protože celodenní focení s ním bych si nedokázala představit. U dalšího fotografa jsme se domluvili zrovna na osobním setkání a bylo to úplně o něčem jiném, žádná leklá ryba, hned nápady, byl příjemný, vtipný atd... Takže ano, práce fotografa se má posuzovat podle fotek, ale není to všechno. A pokud se s ním má trávit celý den při focení, je potřeba i dalších jiných vlastností a dovedností, aby spolupráce byla příjemná. Osobní setkání je v tomto případě na místě a člověk si udělá obrázek za pár minut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?