Fotograf na svatbu Jan Veleta. Máte zkušenosti?

Ahoj, máte někdo nějaké zkušenosti s tímto fotografem? Díky! ;-)
Odpovědět
1
2
@elisp ano mam, dvojnasobnou. :)
Odpovědět
@gepe Super, povídej :-) Má moc krásné fotky...
Odpovědět
@elisp co bys chtela slyset? Evidentne jsi jeho praci videla, k te nemam co dodat :)
Odpovědět
@gepe To já jsem viděla fotky spousty fotografů,které se mi líbily, ale ale pak jsem se třeba dočetla opak, nebo špatnou zkušenost, že se třeba něco nezdálo... atd...
Odpovědět
@elisp tak my mame jen vybornou zkusenost :-) nemuzes dat na to, co kdo o kom pise, protoze to je i o lidech, kteri se nechavaji fotit ;-) my se recmi druhych nikdy neridili v zadnem smeru pri pripravach svatby.
Odpovědět
@gepe Uvidíme, zda bude mít volno, ještě bohužel nemáme přesný termín :-(
Odpovědět
@gepe Ty jsi s ním už fotila? Chci se zeptat jesti nemá při focení náhodou s sebou asistenta s takovým tím zlatým talířem na focení na ven. Nějak jsem to na jeho fotkách nezaregistrovala, ale je fakt, že jsem zatím viděla fotky většinou ze dne, kdy bylo pod mrakem. Ten zlatý talíř (nevím jak se tomu správně říká:-D ) totiž udělá lidi o 100procent hezčí:-D //Koukala jsem, že za svatebního fotografa jste si vybrali ale někoho jiného...?:-)
Odpovědět
@parajan Hele, zlatou a stříbrnou odrazku má asi každej profík, klidně se ho zeptej, ale fotograf jako Veleta ji určitě mít bude taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já ho měla před dvěma týdny na svatbě, fotky ještě nemám, ale podle jeho galerie, kterou už rok sleduju, se vůbec nebojím, jak to dopadne, fotí krásně.. Jen pár poznatků k jeho práci - odrazku má, ale asistenta neměl, poprosil nás ať řekneme kamarádovi a nebyl s tím vůbec problém. Jen se připrav na to, že neorganizuje klasicky - teď nevěsta s rodiči, teď novomanželé se svědky... atd, skupinky si prostě musíte udělat sami podle toho, jak to chcete. Já to neměla připravený, počítala jsem trochu s tím, že nám řekne, nebo spíš jsem nepočítala s ničím, nějak mě nenapadlo tohle řešit, takže teď nemám některé záběry, jako třeba jen já a rodina a tak, ale nevadí mi to. Navíc je to moc příjemný člověk, takže focení bylo fakt radost. Čekání na fotky je trochu delší (cca měsíc a půl prý), ale je to tím, že přes léto hodně fotí, a na jeho práci si ráda počkám. Fakt doporučuju.
Odpovědět
@parajan ano fotili jsme se s nim, 2x - pred svatbou a celou svatbu od rana az do noci. :) Co se tyce foceni, preferujeme vzdy spis fotoreport a ne zadne - ted si sem vy stoupnete, tak se ohnete, ci tolik lidi a tak., takze nam to naprosto vyhovovalo. Mel od nas volnou ruku ve vsem :) Odrazku ma, to je podle me uz samozrejmost.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
to je ten z Vysočiny?
Odpovědět
Článek se načítá
@krejci1510 Humpolec, ale to si myslim je nepodstatny, pokud ho clovek chce, tak prijede - tedy pokud bude mit jeste volny termin :) @konvicka11 tak to si asi videla uz i nas na fb :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe tak já jsem taky z Humpolce a bydlí v baráku vedle přítele, jen jsem chtěla vědět, jestli to je on, protože jsme taky o něm uvažovali :-)
Odpovědět
@krejci1510 tak jste skoro sousedi :) sice nevim kde v Humpolci bydli, ale je hodne mala pravdepodobnost ve shode jmen a ze by dva lidi i fotili ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe tak ještě v tak malém městě by to opravdu byla náhoda. Nicméně mi už stejně máme zamluveného Jindru Štěrbu z Pelhřimova, se kterým Veleta spolupracoval nebo ještě spolupracuje (říká se, že se nepohodli) a toho můžu taky doporučit
Odpovědět
@krejci1510 :) ja nevim co se rika a ani me to nejak nezajima ;-) my mame s Honzou dvojtou zkusenost a naprosta spokojenost se vsim :)
Odpovědět
Koukala jsem na jeho fotky a určitě doporučuji. :-)
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli sjou všechny jeho fotky krásné jako ty co má va svýh stránkách.. Všechny jste s ním spokojené, tak snad budeme i my=) Ještě se zeptám jestli to je nějaký mladý kluk??
Odpovědět
Profilova fotka
jen je potřeba ho objednat dost předem, já se ptala třičtvrtě roku dopředu a měl plno :-(
Odpovědět
@krejci1510 Ahoj krejci, prosím Tě všimla jsem si, že máš zamluveného Jindru Šterbu, moc se mi jeho fotky líběji,ale ještě jsem ho nekontaktovala, můžu se Tě zeptat kolik si účtuje za svatbu?
Odpovědět
@elluiska Naprosta spokojenost a to po 2x :) mlady kluk, to je relevantni :) rozhodne to neni pubertak, a "mlade" ale milej skromnej chlap, ktery umi.
Odpovědět
@gepe Už se moc těším=)
Odpovědět
@elluiska Urcite mas na co ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terrik ahoj, mame ho na 10 hodin a chce 13 tisic plus eventuelne za dopravu pokud to je tusim dale nez 20 km od Pelhrimova (ale nejsem si jista tim poctem km, protoze mi se do toho vejdeme). Ale fotky ma krasne :-)
Odpovědět
@krejci1510 Děkuju. No už jsem se ho ptala, tak dělá i menší počet fotek, individuální cena. Nakonec si od něho necháme udělat fotky až jindy, protože svatbu máme stejně malinkou :-) Takže třeba k výročí :-D Fotky má fakt moc hezký!
Odpovědět
Profilova fotka
@terrik je to podle me na domluve a on je sympatak. Ale ted jsem koukala, co jsem to tam vykouzlila za silenou hrubku v tom predchozim prispevku! :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
holky tak ja s nim nic nemela tak nevim
Odpovědět
holky, neznate nekoho kto je levny :-o
Odpovědět
Profilova fotka
14.cervna 14 nam bude fotit a jelikoz jeho praci sleduju uz skoro ctyri roky, tak se moc tesim! :-) 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?