Fotograf na svatbu 16.11.2013, Uherské Hradiště - Bunč

Dobrý den. Hledáme fotografa do 4000kč. Focení bude probíhat na Lesním penzionu Bunč. Rádi bychom měli fotografie z obřadu a dále skupinové fotografie svatebčanů a novomanželů (focení cca 2-3 h.?). Bude to tematická myslivecká-lesácká svatba. Takže bychom měli rádi fotky především z přírody (kolem jsou nádherné lesy). Vzhledem k termínu se dá předpokládat ošklivé počasí. Troufá si někdo? ;-) Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, můžete se podíívat i na moje stránky..... v listopadu pokud bude teplo tak to v přírodě může být zajímavé ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Dovoluji se vám nabídnout jako fotograf na vaši svatbu. Cenově se určitě do vašich požadavků vlezu. Mrkněte klidně na mé stránky. Budu se na vás těšit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím si že z myslivecko-lesácké svatby můžou vzniknout skvělé fotografie, jistě bude kolem mnoho artefaktů co se budou dát použít.Příroda je mocná čarodějka. Mrkněte na mou prezentaci. S pozdravem Michal Oškrkaný
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte pravdu Bunč je úžasná lokalita obklopená nejen lesy ale i skálami a jinými přírodními dominantami, pokud hledáte někoho kdo rád fotí v přírodě a zná Chřiby jsem Vám k dipozici.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, termin 16.11. mam volny, mrknete ke mne na profil. V pripade zajmu rada zaslu cenik emailem. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?