Fotograf na svatbě v Řecku od cestovky či místní?

Máme dilema, brát či nebrat na svatbu v Řecku předraženého fotografa od cestovky nebo najít někoho místního? Poraďte prosím.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom jak moc jste nároční a co je podle Vás vysoká cena. Pokud se o to postará cestovka, mělo by to být všechno ok, protože určitě mají někoho z kým mají zkušenosti. Pokud si v Řecku někoho najdete sami, tak nikdy nevíte jestli se nějakých fotek vůbec dočkáte. V podstatě toho fotografa neznáte a hledat nějaké reference na netu v řečtině asi nebudete. Sice nevím jakou máte nabídku od cestovky, ale možná bych doporučit sehnat si vlastního fotografa tady u nás. Pro něj to bude určitě také zajímavá zkušenost a reference. Počítejte však s výdaji navíc (letenka, ubytko atd..)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, no hodne lidi, co jedou na svadbu do zahranici, si sami vyberou fotografa ktereho chteji a tomu zaplati i cestu. Pak tam je vice casu na foceni a hlavne si rozumite co kdo chce :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, spíše bych doporučovala vzít si někoho domácího s sebou. Pro většinu fotografů není problém za vámi na pár dní přijet. Cenově Vás to vyjde myslím podobně, jako byste brali fotografa zprostředkovaného. A jak píšou kolegové přede mnou, komunikace a domluva bude určitě lepší... Pokud byste se nakonec rozhodli vzít fotografa, kterého doporučuje cestovní kancelář, zcela jistě se dobře seznamte s jeho prací a referencemi. Naši kamarádi se brali v zahraničí, fotograf byl součástí zaplaceného balíčku ostatních služeb, takže ani dopředu nevěděli, kdo a jak je bude fotit. Fotky jsou opravdu velmi průměrné za výrazně vyšší ceny než se u nás pohybují nesrovnatelně kvalitnější fotografové. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Jednoznačně vlastního.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych jel :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?