Fotograf na minifocení v dubnu?

Poptáváme fotografa na minifocení na 23. 4. 2016. Obřad proběhne v Lednici, hostina v Milovicích u Mikulova. Jde o opravdu minifocení - příprava nevěsty, odjezd na obřad, obřad, několik MÁLO aranžovaných fotografií (celá skupina cca 60 lidí, novomanželé), začátek hostiny a první tanec. Nastávající se opravdu nerad fotí a nechceme fotografa na víc jak 5 hodin. Děkuji za nabídky či informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pošlu Vám nabídku do zprávy. Věřím, že to zvládeme udělat tak, aby focení bavilo i Vašeho nastávajícího :-). Potkávám často lidi, kteří se neradi fotí (nebo mají hlad před hostinou), takže zvládám fotit aranžované portréty i celkem rychle :-). Jsem z Ostravy, ale okolí Lednice znám, není problém dorazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vas, zas tak mini foceni to tedy neni:-) nicmene rad se dozvim vic pokud Vas zaujme moje portfolio. Skoro kazdy zenich se nerad foti, ale kdyz zjisti, ze to vlasne neni nic tezkeho, a ze staci jen dat najevo, jak moc miluje svoji nastavajici, casto se stane, ze nevi kdy skoncit :-) Hezky den Tomas W.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme volno a Mikulovsko moc rádi! Kdyby Vás naše fotky zaujaly, ozvěte se ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a jsem z okolí. Mrkněte do profilu na reference, těch, co se neradi fotí je víc .-) Na webu najdete portfolio a ceník.. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
@2noaco Dobrý den, posílám zprávu. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, klidně koukněte na web s v případě zájmu písněte. Jedná se o duben, tak můžeme cenově domluvit i trošku mimo ceníky, které jsou uvedeny na webu. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pět hodin mám jako základní dobu, ceník a ukázky prací naleznete buď tady, nebo na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš termín mám zatím ještě volný, s pozdravem Robin.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?