Fotograf Milovy (Sněžné)

Profilova fotka
Dobrý den, už měsíc hledáme fotografa na svatbu 3.6. 2017 na Vysočině, obec Milovy. Chtěli bychom pár nápaditých fotek nás dvou,opravdu hezkých, pěkně barevných fotek, na které se budeme rádi dívat :-) plus nějaké ty nezbytné z průběhu dne (obřad, oběd, začátek zábavy). Našla jsem spoustu nabídek, ale když už jsou fotky alespoň trochu s nápadem, stojí spoustu peněz (500 profesionálně upravených fotek opravdu nepotřebujeme). Rovnou píšu, že rozpočet na 6 hodin focení máme maximálně 8000,-. Našel by se tu kontakt nebo rovnou fotograf, kterého jsem ještě nekontaktovala? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak třeba nám jste ještě nenapsala :-) Když se Vám fotky budou líbit, rádi budeme s Vámi v den "D". Fotky, ceník apod. najdete na našich stránkách. Přeji hezký den, Lukáš (& Martin)
Odpovědět
Profilova fotka
@dvakratanocz mám Vás v deníčku ;-) potkali jsme se na svatbě Jiřího a Blanky před třemi měsíci. Moc se mi Vaše fotky líbí a byl jste nám vřele doporučen, jen ženich si není úplně jistý první volbou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud se Vam moje fotky zaujmou rad prijedu. S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem rád, že jsme v hledáčku :) No s ženichem už asi nic nenadělám, všem říkám, buď se fotky líbí nebo ne a jak ne, tak není co řešit. Nejsem kouzelník/grafik, jen kreslím děj svatby dle mého oka. Tak třeba se podívá na další naše svatby a zalíbí se mu náš styl. Prozatím tedy přeji krásný den a hodně štěstí při výběru fotografa ;-) S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím. Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce. Má cena je 1000 kč za hodinu fotografování. Hezký den, Anna. ☺
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@mirisek12 Dobrý den, máme svatbu týden po Vás také na Milovech :-) , můžu se zeptat, v které restauraci to máte a kde budete mít obřad? Pokud ještě nemáte fotografa, můžu Vám poslat typy z okolí, které jsem měla na výběr já.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskalenuska Dobrý den, hostina bude v Milovské restauraci(je to tam moc pěkné, dobře tam vaří a jídlo i pití je za dobré ceny). Obřad bude na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Tam mají nádherný freskový barokní sál, který nepotřebuje ani žádnou výzdobu :) Fotografa (manželský pár) jsem tu našla až z Bratislavy. Z předsvatebního focení máme úžasné fotky, tak se moc těším a doufám, že nebude pršet :-D
Odpovědět
@mirisek12 super :-) v Milovské restauraci to máme také :-) máme domluvený i obřad tam. Zajišťujete si výzdobu sami? Nemáte náhodou rozměry stolů? Já si to při návštěvě zapomněla změřit a nevím kolik objednat materiálu na výzdobu :-). Můžu se ještě se zeptat na ten freskový sál, to už máte na matrice zamluvené? Kolik chtějí za pronájem za obřad? Vím, že se svatby dělají v té barokní konírně a k freskovému sálu jsem nenašla žádné informace.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, tak to je super :) Výzdoba bude vlastní a stoly jsem taky zapomněla změřit, tak mám objednáno z Aliexpressu s velkou rezervou, protože to tam nic nestojí a zbytek se určitě někde využije :) Na matrice brali objednávky od ledna, ale předjednané jsme to měli na zámku už dřív. Zvládají dva obřady najednou. Ta konírna byla strašně studená (ani v létě teplota prý nestoupá), vysoký strop, holé zdi a nabídla nám ji paní jako zálohu při špatném počasí, když jsme měli zájem o obřad venku na nádvoří. Jen tak pro zajímavost nám ukázala sály a to prostě nešlo odmítnout. Cena byla stejná a to 6000,- Kompletní nabídku a ceník ke stažení najdete tady: http://www.zamekzdar.cz/pronajem-pros... třeba se Vám něco zalíbí :)
Odpovědět
@mirisek12 já jsem napsala dotaz do restaurace, jaké jsou rozměry stolů, tak jestli mi odpoví, můžu Vám je napsat :-). Ale taky si všeho vezmu radši trochu víc. My už máme domluvený obřad přímo v areálu hotelu, tak to necháme tak, 6000 je poměrně dost, ikdyž je to tam vážně krásné. Jinak ta konírna se mi právě taky moc nelíbila, měla tam svatbu přítelova sestřenice a moc mě to nenadchlo. A jak jste spokojení s komunikací s restaurací? Já byla ze začátku trochu rozpačitá, ale po schůzce s paní provozní jsem se uklidnila, snad to všechno klapne tak, jak si představujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskalenuska to budete hodná, jestli se ozvou. My komunikujeme z panem Šolcem (sales manager hotelu) a bez problémů. Na osobní schůzce jsme vše domluvili, není problém cokoliv zařídit, objednat, doplnit, párty stan kdyby pršelo, dát jakékoliv pivo do čepu, přivézt cukroví apod. Ubytování máme zajištěno zatím předběžně a počet upřesníme měsíc předem. Všechno klapne ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?