Fotograf Michal Mecner - máte zkušenost?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo z poslední doby zkušenosti s fotografem Michalem Mecnerem..? A pokud ano, tak jaké? :-)
Odpovědět
Zdravím. S michalem mám skvělé zkušenosti. Fotil nejen mou svatbu, ale také hudební skupinu. Ze všech fotografů, které jsem potkala je on nejoriginálnější a vytváří opravdu krásné a nezapomenutelné obrazy. Zde je moje svatba, kterou nafotil: http://www.michalmecner.com/en/weddin... Je možné se s ním na všem domluvit, vyjde vám maximálně vstříc. U nás bylo dobré, že se náš vkus a pohled na svět protnul, takže domluva byla opravdu jednoduchá:) Pokud nechcete tunu obyčejných fotek ze svatby, ale méně velmi kvalitních, na které když se podíváte, vybaví se vám ta krásná atmosféra do poslední tečky, tak je Michal správná volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Michal byl jednoznačně naší nejlepší volbou! Jeho milé jednání, přístup s jakým svou práci dělá je osobitý a zároveň ani nevíte, že vás fotí. A to pro mě bylo opravdu hodně důležité. Žádné strojené fotky, Michal dokonale zachytí atmosféru celého dne, momenty, kterých si "normální" člověk ani nevšimne. Musím říct, že se stal miláčkem svatebčanů, dodnes na něj vzpomínáme a já se k jeho fotkám stále a stále vracím! Mohu jen a jen doporučit!!! foto-viz mé svatební album
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?