Fotograf Mělník (Lobeč) 4.cervenec 2017

Dobry den, hledam fotografa na zamek v Lobči. Svatba bude jen ve dvou, mame zajem o fotky v prirode pred obradem a obrad. Kdyz by slo spojit s ucesem a licenim,bylo by to idealni.Dekuji za nabidky
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenkane Pred výberom fotografa si dôkladne pozrite jeho kompletnú prácu. Nezverujte svoju svadbu do rúk niekomu iba preto, lebo má na webe vystavených niekoľko dokonalých nastajlovaných portrétov. Platíte fotografa za celodennú prácu, vyžiadajte si preto celé svadby. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Zasílám sz. Markéta Peterková
Odpovědět
Muzu doporucit Andrea Kalova fotografka, bude fotit nasi svatbu a fotila nas jiz nekolikrat a ohledne vizaue @ladecor zde na beremku, je primo v Melniku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krasny dobry den, zatim mam volno a rada nafotim.posilam ceny do zpravy Adriana
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám to za Vámi kousek, spolupracuji s vizážistkou/kadeřnicí v jedné osobě a spojení svatby s přírodou... není lepší kombinace. Připojuji pro představu několik fotografií. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dorý den, termín máme volný. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám aktuálně volný. Na Lobči jsem fotila vícekrát, prostory parku, interiéru tedy dobře znám:) Pokud vás má práce zaujme - neváhejte mne kontaktovat. S pozdravem, Zaňková M.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, rád Vám nabídnu svoje služby ;) Přeji hezký zbytek dne Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?