Fotograf - Martin Faltejsek vs. Jana Tolaszová?

Profilova fotka
Hezké odpoledne, chtěla bych Vás požádat o názor, který z fotografů Vás více oslovuje, popřípadě pokud máte Vy nebo někdo z Vašich blízkých zkušenosti, budu ráda za každý názor. Pro zjednodušení jsem na rajčeti vytvořila album s výběrem fotek od obou fotografů (fotky stažené z oficiálních stránek či odsud z beremese), odkaz zde: http://lucira.rajce.idnes.cz/Fotograf..., uživatelské jméno a heslo: svatba Děkuji za Vaše názory, připomínky, zkušenosti a rady...
Odpovědět
osobní zkušenost nemám...hodně záleží na tom, jaký styl se Ti líbí...oboje je moc hezké....první jsou živé, emoční, skutečné a zachycují okamžik..... druhá fotí takové pohádkové...prostě záleží čemu dáváš přednost.... může to být ale jen zdání způsobené výběrem fotek :-)
Odpovědět
Rozhodně Martin Faltejsek :) byla jsem na dvou svatbách kde fotil ( jednu máš dokonce i v ukazkách ;)) a vážně můžu doporučit :) až se budu vdávat určitě bude fotit on :))
Odpovědět
Profilova fotka
Nám svatbu fotila Jana ( fotky mám v albu) a nikoho jiného bych nechtěla :-) je užasná , nejen že je milá, veselá ale i velký profesionál a myslím že fotky mluví za vše . Z "naší" fotkou vyhrala svatební foto roku jak u nás tak v sk :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?