Fotograf Liberec 2 hodiny do 4 000 Kč

Otázka spíše na profesionály - můžete mi někdo udělat takovouto nabídku? Potřebuji vyfotit pouze obřad a následné společné focení s rodinou a focení novomanželů. Nechceme tím dohromady strávit déle než 2, maximálně 2,5 hodiny. Rozpočet máme maximálně 4 000 Kč. Máme zájem o fotografie, které jsou spíše přirozené, nechceme nic moc aranžovat a hodiny se fotit ve svatebním. Hodně se mi nelíbí fotografie, které jsou příliš upravované - ať už černobílé nebo nebo nepřirozené, moc zvýrazněné barvy apod. Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@juanitka Dobrý den, jste opravdu nenáročná, zkuste v Liberci kolegu pana Kubáta (mladšího) jeho ceny jsou nízké a kvalitou bych řekla pro vaše požadavky zcela dostačující a přesné. S pozdravem Zaňková M.
Odpovědět
@zankova_photo Děkuji, konkrétně na něj jsem ale neslyšela moc dobré názory.
Odpovědět
Profilova fotka
@juanitka Nevím tedy jaké byly konkrétní ony ,,špatné zprávy,, pan Kubát vám zdokumentuje precizně ostré fotky. Dále bych řekla že ale více méně bez většího uměleckého nadání při focení i při postprocesu (což ale vy nemáte jako důležité, spíše naopak) Pokud tedy si ho objednaly klientky s tím že chcou pecka fotky a dostaly klasiku (ale bez chyb- ostření, světlo, kompozice) nevidím na jeho práci nic špatného tzv. Cena vs. konečný výstup.
Odpovědět
@zankova_photo Děkuji, ještě to promyslím. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@juanitka Dobrý večer, pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
@radek_zachytto_cz dekuji za nabidku, uz jsem ale s nekym domluvena :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?