Fotograf, který fotí podobně jako Zuzana Scharf

Krásný den všem, hledám fotografa na svatbu na červen 2016. Líbí se mi moc styl Zuzany Scharf, ale ta je už obsazená. Hledám proto někoho, kdo dělá také takové krásné fotky. Můžete mi prosím někoho doporučit? Děkuji všem za pomoc. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzana Scharf je Zuzana Scharf, ona je prostě úžasná! Co třeba Honza Ježdík? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V podstatě jak píše Zezu, každý je originál:) Jaký máte přešný termín? Červen je všeobecně hodně populární, tak aby se vám sem hlásili jenom takoví, kteří mají volno a nemusela jste zbytečně procházet tuny portfolií;)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste napsat termín, v červnu 2016 bude mít plno fotografů některé termíny obsazeno, také nějaké už obsazené mám.
Odpovědět
Profilova fotka
zezu, Honza je super ale je podstatně jinde ve stylu focení - pro mé oko tedy zajímavější styl než od Zuzky :) Jinak Jani, mrkněte klidně tady na PRO profily a co vás zaujme, to vyberte :) Přeji šťastnou ruku při výběru!
Odpovědět
Profilova fotka
Takto fotí spousta fotografů, když je vhodné místo, vhodné světlo. Tak myslím, že spousta photographerů se tomuto stylu bránit nebude :-)
Odpovědět
Zuzana je top a málo kdo se jí vyrovná. fotografů na vyšší urovní je dost jen můsíte pohledat.. měla jsem stejný problém.. Na můj termín je prý Zuzana údajně na svatbě bratra, takže jsem musela hledat dál... Hodně lidí se považuje za kvalitního fotografa, pak mrknete na jejich tvorbu a " hrůza " pro mě sobně jsou hodně dobří Mlýnkovi, Veleta.. atd
Odpovědět
Holky tak jestli mohu doporučit, taky jsem patrala, a za me nejlepe vyšel www.jinykafe.com (vojta hurych)
Odpovědět
Mně osobně přijde práce Zuzany Scharf často moc vyumělkovaná (nemyslím to nijak zle, osobně jí vůbec neznám :-) ), ale je pravda, že některé kousky jsou dechberoucí. Moje kamarádka ji na svatbě měla, fotky má nádherné, ale dost je do toho stylizovala, což třeba pro mě osobně je něco, co bych nezkousla. Nicméně tobě to naopak může vyhovovat, spousta lidí naopak ocení, když jim někdo řekne, jak se postavit, co dělat, jak se tvářit. Zkus se podívat na Khiriu - její fotky jsou někdy taky spíš jako na výstavu, ale fotky má opravdu krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
simone5 Co se týče stylizace - jinak to téměř nejde, vždy (pokud nejste zkušená modelka) je potřeba pár u portrétního focení alespoň lehce nasměrovat správným směrem :) Vedle je vlákno s názvem "Fotograf, co fotí krásné přirozené foto?" a jako ukázka přirozených fotografií jsou tam typicky stylizované fotky do klasických svatebních póz. Nebo myslíte, že nevěsta sama od sebe přijde k ženichovi, skloní hlavu a ženich ji něžně políbí na čelo, čirou náhodou v prostoru kompozičně tak dokonalém? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Zuzana dělá hezkou práci. Můžete mrknout na můj web, jinak zkušenosti např. focení pro Cartier, Vogue, VIP svatby atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?