Fotograf, který by si rád rozšířil své portfolio?

Ahoj, Plánujeme 11.11.2016 svatbu na Bali. Původní plán je, že objedname fotografa přímo z Bali. Po přečtení některých diskuzi tady, mě napadlo, že možná mezi zdejšími fotografy je někdo, kdo by si rád rozšířil své portfolio o svatbu na útesu nad nádhernou pláži. Na zpáteční cestě Je temer jeden cely den v Cine, v Shanghaii.Je to nabídka spíše pro lidi, co se nebojí nových výzev a mají rádi cestování. Zaplatili bychom letenku, vás by to stálo pouze pár hodin času a zbytek by ste si mohli strávit dle svého vlastního uvážení!:) Buď sami, nebo se třeba rozhodnete, že zaplatíte jednu letenku navíc a pojedete s někým si užít krásy tohoto ostrova :) Ubytování se dá sehnat od 100kc na osobu ve společném pokoji, od 230kc v samostatném pokoji s vlastní koupelnou :) v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat!:)
Odpovědět
Profilova fotka
@diavolessa Napíši svůj názor: Pokud chcete mít fotky kvalitní a z tak krásného místa mít památku na celý život, na kterou se i po letech rádi podíváte, i tak si z fotografů, kteří se Vám přihlásí, pečlivě vybírejte. Prostředí, ve kterém budete mít svatbu, zvládne jen zkušený profík, amatér si s ostrým sluncem na útesu nad pláží opravdu neporadí. Abyste pak nebyla zklamaná a nepřišla ještě o finanční výdaj za letenku. Moje rada: pokud Vám na fotkách záleží, jsou pro Vás důležité, najděte si někoho se zkušenostmi a raději zkuste nad cenou popřemýšlet a domluvit se s fotografem. Třeba i v řadě kvalitních profesionálů se najde někdo, kdo by to do portfolia bral a na ceně by byl ochotný se domluvit :-) Já nemít fobii z letání, šla bych do toho hned :-)
Odpovědět
Naprosto souhlasím s paní Hollovou. Zkuste oslovit přímo kvalitní fotografy, jejichž práce se Vám líbí a zkuste jim napsat. Věřím, že i když si bere někdo za svatbu třeba 30 tis., tento zážitek by pro něj mohl být k nezaplacení. Takže win-win pro obě strany :)
Odpovědět
Samozřejmě s vámi, s oběma, souhlasím :) Určitě si pečlivě vybereme a i oslovíme ty, jejichž tvorba se nám líbí. Vzhledem k celkem široké komunitě fotografů zde, jsem se rozhodla se dát tuto příležitost i takto verejne, kdyby nás zaujali i jiní, než máme zatím v hledáčku. :) Nemám důvod přemýšlet nad cenou, neboť si případně za nepatrně vyssi cenu mohu objednat profesionaly na Bali, kteří dobře znají podmínky v dané lokalite. Nejde o penize, ale o příležitost. :) Přesně jak píše lea212, pokud nabídka zaujme fotografa, který zaujme i nás, bude to win-win pro obě strany :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, zkuste se podívat do mého portfolia. Jsem si jist, že bych si s ostrým sluncem na Bali poradil, pracuji s výkonnými blesky. Pokud by Vás moje práce (odkaz na stránky zde pod čarou) oslovila, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku. Pláž a moře jsou opravdu můj pracovní sen. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
@diavolessa Zdravim Vas. Jsem tou dobou dlouhodobeji pracovne (s kompletni vybavou) na Novem Zelandu - tj. na Bali uz je to fakt kousek. :) Pokud byste mela zajem, kontaktujte me, muzeme to probrat. :) Me svatebni portfolio naleznete na novem webu - odkaz hned pod timto prispevkem. S pozdravem, Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, prosím viz zprávy zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte i na můj web, na Bali jsem byla, takže vím, do čeho bych šla.. .-) Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, je to zajímavá nabídka :-). Já bych do toho šel. Pokud se Vám moje fotky budou líbit, tek se ozvěte. Určitě se domluvíme. Daniel Dančevský
Odpovědět
Máme trošku větší ohlas, než jsme vůbec čekali, moc děkujeme za všechny nabídky!:) Během dvou dnů si všechny detailně projdeme a určitě dáme vědět!:) Rozhodně se ale ani ostatní nebojte ještě napsat, zvláště pokud máte osobité a originální fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@diavolessa Doporučuju Everbay nebo CoupleofPrague, momentálně jsou mezi špičkou (nejen v ČR) a v zahraničí fotografují pomalu víc než doma. Speciálně u CoupleofPrague vím, že rádi cestují. Díky nim jsme se málem brali v USA. Byli ochotní fotit jen za letenku...
Odpovědět
@sierral Děkuji za doporučení, CoupleofPrague mají krásné fotky .)
Odpovědět
Profilova fotka
@diavolessa Mrkněte i k nám, resp. na mou drahou polovičku :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý večer, připojím se a přispěji k zahlcení Vašeho e-mailu :-). Prohlédněte a budu rád za reakci... Standa Matouš
Odpovědět
Děkujeme moc všem za ohlasy, rozhodli jsme se, že diskuzi zde ponecháme do příštího týdne, abychom měli dost času na rozmyšlenou a dali šanci těm, co by případně měli ještě zájem. :) Opravdu si velmi vážíme každé nabídky. Rozhodně všem napiseme, s těmi, kteří budou nejvíce odpovídat naší představě, bychom se potom rádi sešli :) Ještě jednou velké DIKY vám!
Odpovědět
Zdravíme! :) Dnes jsme vybrali ty, kteří nás nejvíce zaujali a napsali jim soukromou zprávu. Ještě jednou chceme poděkovat všem těm, co nám napsali! Jste báječní! :)
Odpovědět
Moc všem ještě jednou děkujeme, bylo to neuvěřitelne těžké, ale nakonec máme vybráno :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?