Fotograf karlovarsky kraj 8.8.2015

Profilova fotka
Schanim fotografa na svatbu 8.8.2015 Karlovarsky kraj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout také své služby. Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách. Hezký den Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
@klaszu Hezký den, termín Vaší svatby máme v současnou chvíli volný a rádi k Vám tak dorazíme. :-) Fotografujeme ve dvou, konkrétní hodiny práce nepočítáme a na přání vozíme i parádní fotokoutek s pozadím. Do interní zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, určitě již máte spoustu krásných nabídek. I já bych ráda nabídla své služby, samozřejmostí je fotografická smlouva. Při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy je možná sleva; při doporučení (a proběhlém focení) taktéž. Ke každé svatbě přistupuji individuálně, se snoubenci se setkávám a domlouváme detaily a možnosti. Je také možnost fotografií "na zkoušku" + fotografií v přírodě, městě či ateliéru - tyto fotografie se pak mohou promítat při hostině, je to velmi oblíbené. Nefotím jen digitálně, na svatby s sebou vozím i různá překvapení, která vždy novomanžele potěší a všichni se na chviku "zastaví" :-) Pokud Vás má nabídka zaujala, kontaktujte mne prosím zde na Beremese. Naleznete zde i odkaz na můj web, kde je přibližný ceník. (Celodenní focení za cca 6500,- , možnost i předsvatebního focení za 800,- // při rychlém zamluvení a zaplacení zálohy sleva 1000 Kč) Přeji Vám úspěšné přípravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaszu Tento Váš termín je mým posledním volným termínem v srpnu. Možná by Vás zaujala má práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, budu ráda, pokud se podíváte i na můj web, kde najdete reportáže z celých svateb, třeba Vás práce osloví :-) S pozdravem, Vlaďka M.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?