Fotograf/ka Praha, levně

Profilova fotka
Neznátě někdo opravdu dobrého fotgrafa,fotografku v praze ,kteří jsou levní?děkuji
Odpovědět
Většinou je to buď kvalita nebo nízká cena, zcela výjimečně pak štěstí na kombinaci obojího. Za sebe můžu doporučit kvalitu, takže pokud bys měla zájem o kontakt na dobrýho fotografa, napiš mi SZ. L.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše cena za celodenní focení je 5.900,- nebo pokud máte zájem o přítomnost dvou fotografů, pak je cena 7.900,- Další ukázky naší práce najdete zde na našem profilu nebo na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měla zájem, i já mohu nabídnout své služby. Při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy sleva, orientační ceník u mne na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete fotky a videa, která prezentují naši práci. Budeme rádi, když se ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také bych řekl, že jde buď o kvalitu, nebo cenu. Opravdu dobrý fotograf zřejmě nebude nejlevnější. Můžete kouknout na mou práci a v případě zájmu se můžeme domluvit. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, nevím co je to levný fotograf. Pokud si najmete nějakého amatéra, co se živí něčím jiným, a budete pořádně hledat, možná i najdete někoho extra levného. Ale jde vám opravdu jen o cenu, nebo chcete mít třeba i pěkné fotografie? Přeci jen, co vám zbyde ze svatby? Víte ona svatba je jedno z nejtěžších možných focení. Klade na fotografa mnoho nároků, jak z hledisek technických, tak stresových a organizačních. Celý den lítá, až se z něj kouří a pak několik dní upravuje fotografie. O těch kloudných úpravách si s levným fotografem můžete asi nechat zdát. Takže je to vždycky něco za něco. Sám si osobně myslím, že za své ceny dávám klientům maximální možné služby, tedy ano jsem levný. Pro mnohé to ale stejně bude raketa, protože o práci fotografa, kterého focení musí i uživit nemají ponětí. Takže budu rád, když si prohlédnete moje stránky a ceník zde pod čarou a sami si rozhodnete, jestli jsou mé služby vzhledem ke kvalitě drahé. Případně můžu dát doporučení na kolegu, který je levnější, ale s fotkama se tak nepiplá. Mimochodem, doporučuji dát sem alespoň datum svatby. I levní fotografové můžou mít plný diář. Mějte se moc pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu Vám to nafotit mobilem, mám sice prasklé krycí sklíčko tak jsou na fotkách šmouhy, ale nafotím to za dvě stovky. ;-)
Odpovědět
@verunkaih Upřímně? Taky jsem hledala kvalitu za nízkou cenu a byla mi majitelem objektu, kde jsme měli svatbu doporučena jedna paní fotografka. S tou jsem se domluvila na 5 tis. za cca 5 hod. focení a dopadlo to tak, že - cca hodinový blok jsme přefocovali, protože měla blbý foťák a byli jsme tam všichni oranžoví a pak, když jsme si vybírali fotky, které měla upravit - vyšly celkem hezky - tak nám je 2x popletla a přišly nám úplně jiné fotky - např. kde nemám kus hlavy, apod. Opravu zaplatila ze svého - v tom s ní naprosto nebyl problém, ale byl to v podstatě jediný kaz, který jsme na svatbě měli. Cca 250 fotek z celkového objemu 2500 tisíc je fakt povedených, ale za ty nervy mi některé chvíle možná nestály...
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu dobry fotograf nebude nikdy levny fotograf. A dobry fotograf zna svou cenu a vi ze nikdy nebude fotit celodenni svatbu za 5900. Je to znamka toho ze si nevazi sve prace a kdo si nevazi sve prace nemuze ji delat kvalitne.
Odpovědět
Mame svatbu na konci zari v Praze, taky schanime sikovneho fotografa za rozumni cenu. Uz je to nekolik dni, co zkoumam portfolia fotografu, ptam se na ceny a mam z toho vetsi a vetsi depresi. Protoze mam cit k fotografovani a mam rada fotit, poznam ktery fotograf foti lip, ktery trochu hur, a ktery neumi fotit vubec. Tak proto jsem vypsala kazdeho fotografa a kolik za svatebni foceni chce (pro nasi svatbu bude idealni 6ti hodinove foceni) a tohle mi vyslo: Fotograf 5* (nejhezci fotky) - 24tisice kc, 18tis kc Fotograf 4* (hezke fotky ale nejsou dokonale) - 12tis kc, 16tis kc, 20tis kc, 10tis kc Fotograf 3*(foti dobre, ale ne vsechny fotky budete mit na jednicku) - 8tis kc Jeste stale kontaktuju dalsi fotografove, ale ja osobne pod 10k za fotografa nejdu. Jsou to fotky na cely zivot, a chci abysme na ne koukali a meli ty nejhezci vzpominky. Ale zase mam rozum a platit pres 15tisic za 6 hodin foto je podle me hloupost. Pokud najdete dobreho fotografa za rozumni cenu tak mi prosim napiste.
Odpovědět
Profilova fotka
evelinabennington jsem vám k disozici...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?