Fotograf Jan Dokoupil

Ahoj, dívám se po fotografovi, vybírám z více nabídek. Napadl mě i Jan Dokoupil z Valašského Meziříčí. Máte někdo z vás s tímto fotografem zkušenosti?
Odpovědět
Dobrý den, my jsme ho na svatbě měli a naprostá spokojenost. Jak fotky tak i přístup. Nejdřív za náma přijel na konzultační schůzku, prošel si s náma místa focení a celkově celý průběh svatby. Od té doby byl s náma neustále v meilovém kontaktu, když jsme měli nějaký dotaz :) Fotky jsme měli do čtrnácti dnů hotové.
Odpovědět
@simik02 Má minimum fotek ze svatby na ukázku a liší se mu ceník na webu a na fb. Krom toho upravuje jenom pár fotek, zbytek asi jen přesune z karty na dvd. Tudíž se zřejmě platí jen za tu dobu, co je na svatbě. Na mě to hodilo dojem začátečníka, který dostal foťák od ježíška :-) Ale samozřejmě každý má priority jinde. Každopádně dát stejnou sumu za neupravené fotky jako mají profíci za 400 upravených...to bych nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, my jsme pana Dokoupila měli a byli jsme naprosto spokojeni. Před svatbou s námi navštívil všechny místa kde se na svatbě mělo fotit řekli jsme si přesně co a jak bych chtěla vyfotit p. Dokoupil si vše hezky zapsal. Fotky jsou krásné, rozuměl si i s dětmi, které mám nafoceny v úžasných pózách. My jsme byli určitě spokojeni a můžu jen doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za krásné reference i za inspiraci k vylepšení mého portfólia. S pozdravem Jan Dokoupil
Odpovědět
my jsme pana Dokoupila měli a byli jsme naprosto spokojeni, na všem jsem se předem domluvili a vše tak proběhlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?