Fotograf Honza Jezdik?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nektere z vas nefotil svatebni fotky Honza Jezdik. Snazila sem se ho kontaktovat, ale nejsem uspesna, nereaguje na email ani na telefon. Nemate nekdo nejake info, co se deje a mate uz svoje svatebni fotky? Ja na ne cekam od zacatku srpna, domlouvali jsme se na rijen, ale je konec listopadu a nemam zatim zadne zpravy. Diky!
Odpovědět
Profilova fotka
Už se to tu řešilo. Diskuze o něm je zde http://www.beremese.cz/forum/fotograf...
Odpovědět
My cekame na fotky uz 4 mesice. Komunikace zadna :(
Odpovědět
Holky nebojte se pak, až fotky (doufám) obdržíte, napsat přiměřený komentář, ať nové nevěsty ví, do čeho u něho kdyžtak půjdou a vyvarují se toho, co s ním máte vy. Už totiž minulou sezónu měly s ním nevěsty podobné potíže, ale žádné recenze ani tady ani na jeho facebooku se neobjevily, kdyby to udělaly, už by jste vy věděly co s ním bude za potíže. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahoj holky, našla by se tu některá z nevěst ze sezony 2017, která čeká na fotky od Honzi Ježdíka? Já trpělivě čekala 2 měsíce na fotky, ovšem Honza se mnou absolutně nekomunikuje, nezvedá telefony, neodpovídá na email, na sms, na zprávy na fcb... až teď jsem si přečetla tuhle diskuzi a začínám mít strach, kdy budou hotové naše fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?