Fotograf co zachytí emoci

Ze snoubencem jsme se dohodli ze nechceme fotky kde pozujeme jako kralici pred nebo po obradu ale chceme fotky te nasi chvile,kdy si budeme rikat slib, objimat se a usmivat se na sebe a na okoli. To bude nase fotoalbum,ta dana dulezita chvile ne zenicha a vsechny holky nevesta a maminky a podobně chceme fotky kdy se na nas rodice usmivaji proste ten moment ne hrané sceny. Myslite ze se najde takový fotograf?
Odpovědět
Mrkni na Lenku Pavlicu, je to moje známá a dělá nádherné fotky, které jsou prostě jiné (google najde potřebný kontakt:))
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, je to přeci váš den a je na vás, co od něj očekáváte a chcete. Proto si najděte fotografa, který vás osloví jak profesně tak lidsky. Každý má jiný styl a je jen na vás jaký se vám líbí. Projdětě si portfolia více fotografů, koukněte na průřez fotografií z celých svateb, projděte si jeho doporučení a neváhejte kontaktovat svého favorita. Jistě jich bude víc. No a na předsvatební schůzce mu neváhejte říct vaší představu. Když to bude profík, určitě vás nebude během vašeho svatebního dne nutit, aby jste "pozovali jako králíci". ;-) Jestli máte obavy, sjednejte si předsvatební focení. Hned poznáte kouzlo okamžiku ;-) Tak to aspoň mám JÁ. Mám ráda fotografii s příběhem! Přeji vám šťastnou ruku při výběru fotografa. Jestli chcete, koukněte i ke mě do portfolia. Na mém webu najdete odkaz na mojí práci, můj blog i můj ceník ;-) . Hezký večer, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Budu ráda, pokud se podíváte i na můj web a třeba Vás oslovím :-)
Odpovědět
PSKS Photo - Lucka a Jindra Peskovi, jsou naprosto uzasni. My chteli take spise emoce a momentky, coz se jim povedlo zachytit naprosto bravurne.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, věřím, že se takový najde.
Odpovědět
Profilova fotka
@poisonpoisonivy Dobrý den, zkuste se podívat na můj profil zde, pokud Vás moje práce zaujme, rád se ujmu Vašeho svatebního dne. Zkušený fotograf Vám vždy emoce během obřadu nebo hostiny dokáže najít a zachytit. K aranžovaným fotografiím bych rád dodal, že ne nutně musí vypadat jako "pózující králící" jak zmiňujete, ale i ty lze naaranžovat tak, že vypadají velmi citlivě s patřičným výrazem ať už něžným či například přirozeně veselým. Mějte se hezky :).
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to dokáže zachytit každý dobrý fotograf :), jen to tam musí být, občas jsou nevěsty třeba při obřadu tak nervozní, a zaseklé, že prostě vypadají naštvaně a z toho pak úsměv nevykouzlíš, a myslím, že každý fotograf nadšeně příjme, když nebude muset fotit milion skupinek, na druhou stranu, je to památka, pro babičky a rodiče, kamarády, kteří tam s vámi a pro Vás jsou, takže na zamyšlení, jestli neudělat i radost jim. Já před obřadem vždy říkám, držte se za ruce dotýkejte se kouknětě občas na sebe, jste v tom spolu. To samé při focení. To že se k sobě budete tulit dotýkat se, povídat si vykouzlí krásné fotky, kdo říká, že musíte koukat do objektivu :). Věřím, že toho svého fotografa najdete, je jich opravdu spousta, stačí hledat, a rozhodnout se kolik do toho chcete investovat. Taky doporučuju Lucku Peškovou nebo Štěpán Mikuda, Pavol Bigos....atd atd :)
Odpovědět
Ja myslim, ze takove fotky vam udela kazdy dobry fotograf. Prohlizej si jejich fotky a vyber toho, jehoz fotky se ti budou libit nejvice.
Odpovědět
Já vřele doporučuji Báru (bb foto). Vůbec jsme o ní nevěděli, taky jsme nechtěli moc pózovat. Mrkni do mého alba na její fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přesně tímto stylem fotím :) Více máte ve zprávě ;) Krásný den přeji! Vašek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte i na mé portfolio (FB a profil na beremese je více aktualizovaný) a posuďte sama .-) Přeji pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Není třeba to rozvádět, sama jste napsala, jak se většina z nás snaží pracovat a věří, že to tak je správně. Výsledek se mírně liší podle, řekněme, gusta fotografa... Poprocházejte si galerie a uvidíte. Mějte se hezky! David
Odpovědět
Článek se načítá
Jestli mel nekdo svatebnihi fotografa, ktery nefotil tyhle momenty, tak je mi takoveho cloveka uprimne lito.. Kazdy alespon trochu dobry fotograf foti cely prubeh dne, a prave vsechny tyto 'momentky'... zadne strojene pozovani. Spis vybirejte podle stylu fotografii, ktere se vam libi, podle recenzi, a podle toho, jak si s tim fotografem v realu sednete.
Odpovědět
Profilova fotka
@poisonpoisonivy dobrý den, můžete se podívat na mou tvorbu tady na profilu, nebo na mých www stránkách či FB stránkách. Pokud vás má práce zaujme, ozvěte se :) Hezký den Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den přeji,budeme moc rádi,pokud se podíváte i naše webové stránky. Pracujeme reportážním stylem a emoce jsou pro nás velmi důležité.pracujeme s nimi i při tvorbě fotoknihy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych nás také přihlásil do výběrového řízení na reportážního fotografa. Je to moje oblíbená disciplína. S pozdravem Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z mého pohledu zachytit emoce, znamena být na správném místě ve spravný čas. Většina pro-fotografů to zvládne a tyhle záběry přímo vyhledáváme. Doporučuji se spíše orientovat na styl Vašeho budoucího fotografa. Pózování bývá dost často i neuvěřitelně velká zábava - stačí si vzít s sebou několik svatebčanů.... Naopak, v nejužším "kruhu" - novomanželé a fotograf, si někdy může fotograf připadat tak trochu jako rušivý element, protože ho zamilovaná dvojice vůbec nevnímá - tehdy vznikají nejlepší záběry. Dá se tomu ještě říkat pózování? :-) Přeji šťastnou volbu při výběru fotografa!
Odpovědět
Profilova fotka
Radek Fouček
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se i na náš web a v případě zájmu nás kontaktujte :-) Emoce jsou na fotografiích krásné, jen je člověk musí umět vyjádřit, to se pak fotí samo :-) Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem tu pro Vás...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Tomáše Vránka, viz naše svatební album.
Odpovědět
Zkuste Radka Čepeláka. Má rád přesně ten styl fotek, co vy. Ukázat, jaký ten den byl, zachytit emoce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý svatební fotograf tohle umí. Koukněte k nám. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
...Jirka má pravdu. 2foto tohle umí... možná proto spolu tak rádi spolupracujeme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Davidem Korsou, Emoce, momentky ze svatby musí umět nafotit a vidět každej dobrej fotograf. Teď už ho jen najít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?